Zip Up introducerar svenska Prime Designs arbetsplatsbelysning Baselight

Published 2/9, 2022 at 15:09

Företaget Zip Up Svenska AB är ny återförsäljare för Baselight portabla arbetsplatsbelysningar som har designats och tillverkats av svenska företaget Prime Design Sweden AB i Stockholm.

Zip Up erbjuder tre serier av arbetsplatsbelysningar från Baselight, Baselight MX, Baselight X och Baselight MIL.

Baselight MX representerar en av världens mest avancerade portabla belysningssystem. Systemet bygger på ett automatisk och digitalt mastsystem som kontrolleras av en inbyggd dator. Timerfunktioner, automatisk höjnings- och sänkningshastighet, styrning via smartphone och wifi-uppdatering av mjukvaran ingår. MX-serien finns i två modeller, 420MX och 600MX. Båda modellerna har en lumen-styrka på 65000 och de högeffektiva ledlamporna är dimmbara. Wattalen ligger på 20-420 för 420MX och 20-600 för 600MX. Arbetsbelysningens höjder spänner från 1,2 till 4,3 meter och modellerna väger 45 kg respektive 47 kg. Arbetsplatsbelysningen drivs med ett volttal som spänner mellan 110-230VAC.

Serien Baselight X  omfattar tre modeller, 320X, 420X och 600X. Egenskaperna är ungefär de samma som för MX-serien medan modellen 320X har tilt- och panoreringsbara ledlampor. Höjderna är desamma som MX-serien men X-seriens arbetsbelysningar väger 33, 35 respektive 37 kg.

Serien Baselight MIL omfattas av Baselight 420MIL och Baselight 600MIL och är framtagna för användning inom militära ändamål.

En nyhet är att Prime Design har tagit fram en möjlighet att montera Baselight 220X på vilket stativ som helst. Själva belysningsdelen väger endast 12 kg och blir mycket lätt och flexibel i icke stationära arbeten. Sortimentet omfattas också av Baselight kraftfulla ledlampa Prime Led 112 som är en mycket kraftfull dimmbar lampa på 16000 lumen som endast väger 3,5 kg. Lampan har gjorts extra tålig och klarar tuff behandling på arbetspltasen. Den är dessutom vattentät. Wattalet ligger på max 110.

Sortimentet omfattas också av en rad tillbehör som en enkelt monterbar hjulsats för smidig förflyttning i besvärlig terräng, stöttålig transportlåda, 2 kWh Lithium-batteripack med extra eluttag i den kraftfulla och vattentäta transportlådan, integrerad 4G-realtime-kamera med högtalare och mikrofon för tvåvägskommunikation samt ett färglinskit som monteras på ledlamporna flr användning av brandkår eller polisstyrkor.

Baselight är ett unikt tillskott på marknaden ifråga om smart och effektiv arbetsplatsbelysning, utvecklat och tillverkat i Sverige. Och som sagt markandsförs och säljs produkterna av Zip Up Svenska AB.

www.zipup.se

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×