Vi ses på Expolift i september

Published 6/3 at 13:49

Antalet utställare på branschmässan Expolift ökar stadigt och bådar gott för en lyckad mässa i höst.

Intresset är omfattande för Nordens nya renodlade branschmässa Expolift, för accessutrustning. Expolift kan ses som Nordens svar på den holländska mässan Apex Show i Maastrich. Den som önskar kan besöka Apex i juni och Expolift i september.

 

En mässa för alla i accessbranschen

Expolift vänder sig till användare, leverantörer och uthyrare av alla sorters liftar, teleskoplastare, byggnadsställningar, bygghissar för personer och material, lyfthjälpmedel på bygget, truckar, leverantörer av tillbehör och reservdelar till accessbranschen, mjukvaruleverantörer, liftutbildare med mera.

I nuläget har så när som samtliga leverantörer av liftar bokat sig för mässan vilka är Scantruck, Liftexperten, Liftab, Haulotte, Scandkran, Zip Up, Versalift, Ådalen, Liftroller och Skyjack. Från ställningssidan finns Altrex Ställningar och Ställningsgrossisten bokade. Med på mässan och som supporters är branschföreningen Rentalföretagen med Liftutskottet och Liftutbildningsrådet samt den internationella federationen IPAF. Men det finns fortsatt platser kvar på mässan att boka för flera leverantörer av liftar, ställningar, bygghissar med mera.

Mässan går av stapeln den 14-15 september i år och hålls på Inframässan i Bredden, det som tidigare kallades Infra City och ligger i direkt anslutning till Scandic Hotel. Parallellt med mässan kommer föreläsningar och möten anordnas i ämnet accessutrustning. Läget för mässanläggningen är perfekt både vad gäller att ta sig dit med bil, tåg eller fly och ligger dessutom bara ett tiotal minuter från Stockholm city.

”Vi har fått en jättebra respons på mässan och många av framförallt leverantörerna framhåller att man saknat det här typen av branschmässa för Norden. Accessutrustningsmarknaden är idag så omfattande i Sverige och Norden att den borde bära en egen branschmässa. Det är lätt att den här typen av utrustning inte får den rätta uppmärksamheten på vanliga mässor för bygg- och anläggningsmaskiner”, säger Jan Hermansson som är projektledare för Expolift.

Ni som ännu inte bokat er för mässan bör kolla in hemsidan och läsa mer om den. Att boka monter gör man enkelt genom mässans hemsida.

www.expolift.se

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×