System Lift väljer med Sinoboom

Published 26/4 at 15:37

Sinoboom är glada över att kunna meddela att man har utsetts till officiell leverantör till System Lift AG.

Utnämningen sker efter en omfattande granskning av kinesiska OEM-leverantörer av System Lift som innefattade tester av utrustning och detaljerade undersökningar av bland annat support- och eftermarknadsservicesystem.

System Lift har ett 80-tal medlemmar, alla är uthyrningsföretag – framför allt inom området för tillträdesplattformar och teleskoptruckar. Tillsammans har de en flotta på mer än 20 000 MEWP och är representerade på cirka 135 platser i Tyskland och några grannländer.

”Vi blev äntligen övertygade av Sinobooms fokus på kvalitet, support och eftermarknadsservice som bidrog till detta beslut”, säger Christopher Friedrich, styrelseledamot i System Lift.

Fabian Markmann, System Lift Head of Purchasing och verkställande direktör för medlem Liftkontor GmbH, tillade: ”Kvaliteten och tillförlitligheten hos Sinoboom-produkterna imponerade på oss under våra produktförsök”.

”Vi är stolta och glada över att ha slutit ett ramavtal med en så stark partner som System Lift. System Lifts medlemmar kommer att dra nytta av vårt omfattande utbud av produkter och den back-up som våra garantisystem ger tillsammans med vår reservdelspartner TVH”, säger Tim Whiteman, Global Branding Director på Sinoboom.

”Ett komplett utbud av bommar, saxar, vertikala master och spindellyftar är tillgängligt från oss och avtalet träder i kraft omedelbart”, säger Sinobooms Europachef José Miguel Peña och tillade att utrustningen kommer att levereras från Sinobooms huvudkontor i Ridderkerk, Rotterdam.

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×