Sverre Hellum Diamant och Industri Verktøy blir totalleverantörer till Scanmaskin i Norge

Published 1/9, 2022 at 14:32

Sverre Hellum Diamant AS och Industri Verktøy AS har ingått ett nytt samarbete med Scanmaskin Sweden AB. Scanmaskin Sweden AB har sin produktion och lager i Lindome i Göteborg. Scanmaskin har ökat sina marknadsandelar världen över de senaste åren, inte minst på grund av deras innovativa produkter.

Sverre Hellum Diamant AS och Industri Verktøy AS blir totalleverantörer på den norska marknaden för hela Scanmaskins sortiment som består av slipmaskiner, diamantverktyg, industridammsugare, betongfräsmaskiner, sprängare/slinger, betongglättare och vägavstrykare.

”För oss har det varit viktigt att hitta partners som kan lyssna på våra användare och stötta dem. Genom deras långa erfarenhet av golvslipning är vi övertygade om att vi tillsammans kommer att kunna erbjuda den norska marknaden en helhetsleverantör för framgångsrika golvprojekt”, säger Peter Niklasson, Exportchef Scanmaskin Sweden AB.

 

Om Sverre Hellum Diamant AS och Industri Verktøy AS

Båda företagen har samma ägare och samarbetar väl på den norska marknaden. Företagen etablerades i början av 80-talet och har gedigen erfarenhet och snabbhet.

Huvudfokus ligger på diamantverktyg och maskiner för professionella användare. Man försöker ständigt lyssna på sina kunder för att bli den bästa partnern och supportern.

Service och eftermarknad är en viktig del för att lyckas med försäljning av maskiner på lång sikt. Detta är ett område som man är bra på med egen serviceverkstad i Oslo och Bergen.

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×