Storfest avslutade Säves jubileumsår

Published 12/12, 2014

Att Säve Hyrmaskiner fyller 25 år i år lär ingen ha missat vid det här laget. I alla fall inte de som läser SRT noga. I nästan varje utgåva av tidningen i år har SRT bevakat olika jubileumsaktiviteter som uthyraren arrangerat. Det verkliga finalen i firandet ägde rum den 25 oktober i år.

I början av året inledde SRT med en allmän artikel om bolaget som ägs av Roger Sturesson och Kent Widing Persson. Jubileumsaktiviteterna började med att man arrangerade öppna hus på sina depåer i Malmö, Göteborg och Sölvesborg i våras. Sedan fortsatte man med den traditionsenliga Säve-Golfen i somras. I augusti genomförde man också en aktivitet för sina kunder och anställda och den sista stora aktiviteten under jubileumsåret var en brakande fest som arrangerades den 25 oktober.
“Ja man kan nog säga att vi firat det här året ordentligt men det är inte varje år ett bolag fyller hela 25 år. Det är mycket slit att nå en sådan milstolpe. Men vi har nått hit tack vare en duktig och trogen personal som gör ett utomordentligt bra jobb vilket gynnar den andra grupp som vi lever på, nämligen våra högt aktade kunder. Vi har en fantastiskt fin kundgrupp som vi vill fortsätta göra vårt bästa för. Och ny siktar vi på nästa 25 år”, säger Roger Sturesson.

Gäster från när och fjärran
Närvarade vid jubileumsfesten den 25 oktober gjorde drygt 120 inbjudna gäster bestående av personal, kunder, leverantörer med respektive och andra samarbetspartners. Den 25-åriga jubilaren grattades av gästerna med blommor och presenter. Den geografiska spridningen på gästerna var stor vilka kom från hela södra och mellansverige. Festen ägde rum på Dannero som är en loge i Skivarp, söder om Malmö som drivs av underhållare och sångaren Danne Stråhed. Stämningen var på topp. Det bjöds på trerätters middag med kaffe och avec på maten och framåt nattkröken blev det skånsk “nattamad”. Men inte nog med det Danne Stråhed och hans band bjöd på underhållning och det dansades utav bara den långt fram på nattkröken.
Festligheterna började med att Roger Sturesson hälsade jubileumsgästerna välkomna. Sedan hölls det tal av delägaren Kent Widing Persson och Hyrex-Kedjans ordförande Sune Almqvist.
“Så lyckat som firande blev så skulle man ju vilja ha jubileum varje år. Men det kanske blir lite för mycket arbete. Jag vet inte när vi firar nästa jubileum men vi ska inte vänta 25 år”, säger Roger Sturesson. “Det är verkligen kul att alla uppskattat satsningen så mycket. Det gläder oss ägare och personalen väldigt mycket”.

God utvecklingstakt
Året 2014 har inte bara varit lyckat med tanke på alla festligheter som Säve Hyrmaskiner arrangerat. Det har också varit ett lyckat år för verksamheten. Affärerna har snurrat på ordentligt och Roger berättar att man ökat omsättningen i verksamheten med drygt 20 procent. Roger lyfter lite på locket inför framtiden också och berättar att man kommer att lansera lite nyheter under nästa år.
De båda ägarna Roger och Kent vill slutligen rikta ett särskilt tack till alla duktiga anställda i verksamheten som är en viktig bidragande orsak till att man nu kunnat fira 25 år. “Utan våra anställda hade det här firandet aldrig blivit av. De är en otroligt värdefull resurs och vi vill också rikta ett stort tack till våra leverantörer”, säger Roger avslutande.
www.savehyr.se

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×