Anders Jämthagen, Vallavagnen

Starkt samarbete mellan Vallavagnen och Herok Rental

Published 23/5 at 09:05

Vallavagnen AB och Herok Rental AB har under cirka 15 års tid haft ett mycket gott och nära samarbete. ”Herok har sedan vårt samarbete startade beställt Rastvagnar, Personalvagnar, Dusch och Toalettvagnar samt vår populära Toalettkabin”, berättar Anders Jämthagen, försäljningsansvarig på Vallavagnen.

  • Ola Lundgren, Herok

Förutom att levererar skräddarsydda vagnar till Herok hjälper Vallavagnen också till med eftermarknadsarbetet som exempelvis löpande service och reparationer med mera.

Vallavagnen startade sin verksamhet redan 1963 då under namnet Stenstorps fabriker och grundades av Bröderna Karlsson. Sedan dess har Vallavagnen utvecklats mycket och är idag känt för sin tillverkning av flexibla mobila utrymmen som vagnar och toalettkabiner. 

Herok, det Örebro baserade maskinuthyrningsföretaget startade sin verksamhet 1979. Företaget har genomgått flera namnbyten under årens lopp men det var 1979 som Enar Rosander grundade bolaget ER Maskin i Örebro vilket idag är känt som Herok. Sedan dess har företaget expanderat och finns bland annat på orterna Örebro, Karlskoga, Karlstad, Eskilstuna, Västerås, Stockholm, Jönköping, Mora samt Rättvik.

”Vårt goda samarbete bygger på en nära och bra relation. Dyker det upp utmaningar med vagnarna så ringer vi direkt till Vallavagnen som alltid finns till hands och är kunniga. Vallavagnen har ett brett sortiment av reservdelar hemma på hyllan så att vi snabbt kan få ut vagnarna igen till vår kund”, säger Ola Lundgren, Etableringsansvarig hos Herok Rental AB.

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×