Sinoboom tar emot första enheterna från ny europeisk fabrik

Published 1/9, 2022 at 15:14

De första enheterna från lifttillverkaren Sinoboom BVs nya fabrik i Polen har anlänt till basen i Ridderkerk, Nederländerna. Leveransen bestod av eldrivna saxliftar och kommer att gå ut till kunder inom en snar framtid.

Närheten mellan den nya anläggningen i Poznań, Polen, och Sinobooms europeiska dotterbolag representerar en milstolpe i Sinobooms globala strategi att tillhandahålla högkvalitativa produkter och tjänster med lokalt fokus, enligt Sinoboom.

Anläggningen upptar en yta på 20 000 m² och har helautomatiska monteringslinjer. Anläggningens produktlinjer inkluderar elektriska saxliftar, ledade och teleskopiska bomliftar och annat inom mobila arbetsplattformar, och anläggningen har en årlig produktionskapacitet på 20 000 enheter. Denna utveckling kommer att möjliggöra en smidigare tjänst för att möta efterfrågan i Europa och andra regioner, enligt Sinoboom. ”Detta visar Sinoboom-gruppens beslutsamhet och engagemang för att bli en permanent och integrerad del av den europeiska marknaden”, säger Tim Whiteman, vd Sinoboom BV.

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×