SÄVE växer sig allt starkare!

Published 26/6, 2014

I vår inleder Säve en nyetablering i Alingsås-området tillsammans med företaget Starks i Hol. Starks i Hol jobbar med försäljning, reparationer och service av fyrhjulingar och robotstyrda gräsklippare. Nu utökar de sitt sortiment tillsammans med SÄVE Hyrmaskiner.

”Det hela startade med att Starks i Hol köpte in grävmaskiner från vår gemensamma kontakt på Bobcat. Bobcat i sin tur hyr av Säve. I samband med detta började de se över möjligheterna att utöka sin verksamhet och då blev vi på Säve en väldigt logisk samarbetspartner och nu har vi ett avtal om att de blir återuthyrande av Säves sortiment. Det känns väldigt spännande”, säger Säve Hyrmaskiners VD Roger Sturesson.
Marcus Stark startade Starks i Hol 2003 och cirka 90 procent av företagets verksamhet har handlat om fyrhjulingar.
”Vår nisch har varit att kunna erbjuda det som inte finns på marknaden, framförallt när det kommer till byggnationer. Vi har sett att nyförsäljningen av fyrhjulingar har gått ner och att marknaden börjat bli mättad. Vi hade därför ett behov av att utöka vår verksamhet vilket vi nu gör tillsammans med Säve. Tanken är att vi ska fortsätta att tillhandahålla samma service som vi haft runt fyrhjulingar även för det utökade sortimentet. Vi jobbar utifrån devisen att det är kvaliteten, kompetensen och servicen som är det viktigaste. Där tänker vi och Säve väldigt lika”, säger Marcus Stark, grundare av Starks i Hol.
Starks i Hols kunder är framförallt företag inom jordbruks- och skogsindustrin samt entreprenörer. Samarbetet med Säve och tillgången till företagets breda uthyrningssortiment innebär en utökad kapacitet att fixa fram vad kunderna behöver - när de behöver det – vilket även förstärker Säves närvaro i sydvästra Sverige.

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×