Säve laddar inför 25-årsjubileumet

Published 9/12, 2013

En av södra Sveriges största fristående maskinuthyrare, Säve Hyrmaskiner, firar 25 år under 2014. Och det kommer man att göra med pompa och ståt lovar företagets vd Roger Sturesson.

2014 blir ett innehållsrikt år för Säve Hyrmaskiner. Bolaget fyller nämligen hela 25 år och startade därmed sin verksamhet 1989. Enligt företagets vd Roger Sturesson kommer jubileumsåret att innehålla en rad olika aktiviteter som anordnas för kunder, samarbetspartners och anställda.

Bevakning av SRT
SRT, som följt företaget under många år, kommer naturligtvis att bevaka jubileumsåret på flera sätt. Bland annat kommer en mera ingående artikel att publiceras om företagets historia och nuvarande verksamhet. Sedan kommer tidningen att spegla vad som kommer att hända vid de olika jubileumsaktiviteterna företaget kommer att arrangera under 2014.

Säves historia
Säve Hyrmaskiner ägs och drivs idag av Roger Sturesson och Kent Widding Persson, men det var Lars Göran Haraldson som grundade bolaget 1989. Bolaget har sitt huvudkontor i Arlöv. Här finns också den största uthyrningsdepån. Utöver Arlöv har man dessutom depåer i Hisings-Backa och Sölvesborg. Bolaget bedriver en omfattande uthyrningsrörelse samt försäljning av framförallt arbetsplattformar, liftar och hängställningar. Man säljer även sitt eget sortiment av förråds- och lagercontainers. Kunderna återfinns inom såväl bygg-och anläggningssektorn som bland industriföretagen. I produktutbudet återfinns moderna högproduktiva maskiner och utrustning från marknadsledande tillverkare. “Genom ett nära samarbete med våra leverantörer kan vi erbjuda de tekniskt och ekonomiskt bästa lösningarna”, säger Roger Sturesson. Företagets välutbildade montörer och reparatörer svarar för att kvaliteten på service, montage och underhåll är hög och jämn. Men som sagt en komplett presentation av verksamheten kommer att publiceras i en separat artikel nästa år.

Jubileumsprogrammet
“Det kommer att hända mycket, det kan jag lova”, säger Roger med ett leende och fortsätter: Att fylla 25 år tycker jag definitivt är värt att fira och genom firandet vill vi särskilt rikta ett tack för de första 25 åren till våra kunder, våra leverantörer och inte minst vår mycket värdefulla personal. Utan alla dessa viktiga beståndsdelar i verksamheten hade vi inte blivit 25 år. Det är en sak som är säker”.
Firande drar igång på vårkanten med att man arrangerar ett öppet hus för sina kunder på samtliga depåer. Då bjuder man på mat samt att det kommer att bli andra aktiviteter dessa dagar.
“Vi är i full gång med planeringen och jag vill helst inte avslöja vad som kommer att hända och inte heller de exakta datumen. Men vi kommer att i god tid gå ut och berätta när det händer”, säger Roger.
Längre fram, i början av sommaren, kommer man som vanligt att arrangera sin golftävling, Säve-golfen. Den här gången kommer man satsa lite extra, plus att man i anslutning till tävlingen även arrangerar en fotbollsmatch med kunder, leverantörer och anställda.
“Fotbollsmatchen har vi framförallt för dom som inte spelar golf, för det gör ju faktiskt inte alla”, säger Roger.
Fram på höstkanten när det börjar mörkna på kvällarna men förhoppningsvis fortfarande är varmt och skönt kommer man att bjuda in till grillaftnar på sina depåer. “Då kommer köttet och korvarna flöda samt att vi kommer att bjuda på en del andra aktiviteter i samband med grillningen. Det kommer att bli kul”, säger Roger. “Kopplat till grillkvällarna kommer vi även att gå och titta på fotboll”, tillägger han.
På höstkanten kommer man sedan att fira av 25-årsjubileumet med en riktig jubileumsfest där man kommer att bjuda in kunder, samarbetspartners och anställda. Det bjuds på mat och underhållning samt att det, enligt Roger, kommer att bli en del prisutdelningar.
“Det här kommer att bli årets avslutningsfest där vi kommer att få tillfälle att riktigt ordentligt tacka alla för de gångna 25 åren och ta sikte på ytterligare 25 år. Men som sagt nu ligger vi i hårdplanering av alla dessa aktiviteter och i början av 2014 kommer vi att distribuera lite mera detaljerad information”, berättar Roger.
På företagets hemsida kommer man löpande kunna läsa vad som kommer att hända, se bilder och läsa reportage från de olika eventen kommer att publiceras. Som sagt så kommer SRT också vara med och bevaka jubileumshändelserna inom Säve Hyrmaskiner. Lite i förskott vill tidningen därför passa på att gratulera Säve på 25-årsdagen.
www.savehyr.se

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×