Rentalföretagen lanserar ny hemsida

Published 1/9, 2022 at 14:34

Rentalföretagen grundades den 27 maj 2021 efter att branschorganisationerna Hyreskedjan och Swedish Rental beslutade om att gå samman.

Den 14 oktober 2021 lanserades Rentalföretagens grafiska profil. Nu presenterar de sin nya hemsida som ska fungera som en digital mötesplats för hela rentalbranschen, nämligen rentalforetagen.se.

Den nya hemsidan ersätter hyreskedjan.se och swedishrental.se som har funnits kvar under övergångsperioden. Den riktar sig främst till de som har verksamhet inom rental men syftar även till att skapa och öka kännedom om branschen för myndigheter, beslutsfattare, hyrestagare och framtida medarbetare inom rental.

På hemsidan finns information om Rentalföretagens verksamhet, vilka branschfrågor de driver och de tjänster de erbjuder för att utveckla rentalbranschen. De som representar ett medlems- eller partnerföretag kan ansöka om ett personlig konto för att få tillgång till medlemssidorna. Information om hur man skapar och hanterar sitt personliga konto skickas till medlems- och partnerföretagens kontaktpersoner inom kort.

Under processens gång har Rentalföretagen arbetat för att göra hemsidan användarvänlig, lättnavigerad och informativ för medlemmar, partners och övriga intressenter. De har haft ett nära samarbete med produktionsbyrån Normy som har arbetat med hemsidans design och utveckling.

Några nya funktioner som besökare kommer att hitta är ett nyhetscenter med möjlighet att prenumerera på specifika ämnesområden; medlemssidor med tillgång till stödjande dokument och mallar; och information om Rentalföretagens aktuella utskott och branschfrågor.

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×