Ramudden satsar vidare med Wacker Neuson

Published 18/12, 2018 at 10:38

Ramudden AB växer så det knakar över hela Norden. Bolaget är i grunden ett uthyrningsföretag och är experter på allt inom trafikanordningar.

Bolaget tillhandahåller produkter och tjänster för bolag som arbetar utmed landets vägar. Ramudden grundades 2005 och har sitt huvudkontor i Gävle men bolagets uthyrningsprodukter finns på 55 platser i Sverige varav 27 är egna depåer och resten återuthyrare. Man finns också i Norge, Finland och Estland. Sedan starten har Ramudden hjälpt kunder att lösa problem med service och har hög tillgänglighet som ledstjärna. Man har oftast vägen som arbetsfält med trafikanordningar och säkra arbetsplatser som huvuduppgift. Ramudden kan hjälpa till med helhetslösningar eller dellösningar för trafikanordningar såsom vägavstängningar, skyddsbarriärer, skyltning, trafiksignaler, bevakning, farthinder, underhåll samt tjältining mm. I Ramuddens sortiment finns en rad olika produkter från olika tillverkare och leverantörer. När nu vintern slagit till på många håll i landet har man bland annat investerat i nya tjältinare från Wacker Neuson.

“Vi har sedan många år använt oss av värmare med tillhörande tjänster såsom etablering, tillsyn, jour med mera och vi har nu inför denna säsong köpt ytterligare 25 nya effektiva maskiner från Wacker Neuson. Arbeten med exempelvis tjältining, betongvärmning, frostsäkring är numera vardag för våra kunder. Denna investering mot framtiden gör vi nu för att möta högre krav på tillgänglighet på maskiner från våra kunder”, berättar Ramuddens VD Hans-Olov Blom.

Ramudden har idag över 100 maskiner från Wacker Neuson i Sverige, Finland, Norge och Estland

“Vi är mycket tacksamma att ha förtroendet att leverera våra maskiner till Ramudden”, replikerar Wacker Neusons säljare på Wacker Neuson i Sverige.

www.ramudden.se

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×