Ramirent öppnar kundcenter i Märsta

Published 1/9, 2022 at 14:33

Den 18 maj öppnade maskinuthyrningsföretaget Ramirent ett nytt kundcenter i Märsta norr om Stockholm, det femtonde i Stockholmsområdet. ”Vi har sökt en lokal för att kunna etablera oss i Märsta de senaste 2-3 åren. Och nu har vi hittat en i rätt storlek, som ligger logistiskt bra vid Sigtunavägen”, säger distriktschef Trond Thormodsrud.

Det jobbades för högtryck på kundcentret i Märsta för att få allt i ordning och skyltarna på plats till invigningen. Den 500 m² stora butiken fylldes med byggmaskiner och annan utrustning, och 600 m² utomhusyta ställdes iordning. Kundcentret erbjuder ett stort urval av Ramirents produkter, med fokus på byggmaskiner, släpvagnsliftar, släpgeneratorer och mindre maskiner som kunden kan hämta själv. ”Självklart kan kunderna även beställa större maskiner, liftar och bodar, som vi ser till levereras från våra andra kundcenter i Stockholm”, säger Fredrik Aronsson, ny kundcenterchef.

I Märsta kommer, utöver kundcenterchefen, två säljare att jobba för att serva bygg- och infrastrukturprojekten som just nu pågår i regionen. ”Hela området runt Arlanda, Sigtuna, Rosersberg och Knivsta är i stark tillväxt och vårt närmaste kundcenter ligger i Sollentuna”, säger Trond Thormodsrud. ”Nu är vi väldigt glada att kunna stärka upp med ytterligare ett kundcenter och därigenom komma ännu närmare våra kunder. Att vi dessutom gör det i ett område där det redan ligger flera uthyrnings- och byggföretag, underlättar ytterligare för kunderna.”

Adressen till det nya kundcentret är Voltgatan 9, Arlandastad.

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×