Palazzani och Liftech i samarbete

Published 1/9, 2022 at 14:51

Liftech är ny återförsäljare av Palazzanis spindelliftar i Storbritannien och Irland. De första modellerna som Liftech köpt är XTJ 32, XTJ 43+ (som redan sålts till ett engelskt uthyrningsföretag) och TZX 250.

Ragno XTJ 32 når en höjd på 32 meter, en räckvidd på 14,3 meter och en kapacitet på 330 kg. Det är en modell med mångsidighet och prestanda för användning i olika miljöförhållanden, enligt Palazzani. XTJ 43+ når 43 meter max, har en räckvidd på 18 meter och en kapacitet på 330 kg per korg. Den kan arbeta på höjder från -4 till +43 meter. Ragno TZX 250 är utrustad med en ledad teleskopbom i aluminium, låg vikt, en plattform som når en höjd av 25 meter och en räckvidd på 10,6 meter med en kapacitet per korg på 250 kg.

Liftech erbjuder kunder teknisk expertis där servicepersonal inspekterar och reparerar utrustning. Varje plattform som köps från Liftech är försedd med en noggrann idrifttagning och demonstration av alla drifts- och säkerhetsfunktioner. ”Liftech är ett företag helt fokuserat på kundservice”, säger Victoria Westwood, grundare Liftech. ”Tjänsten slutar inte när maskinen levereras. Jag stödjer mina kunder genom att se till att full utbildning ges och kontinuerlig support ges med fullständig teknisk rådgivning och teknisk support som säkerställer kundnöjdhet och lugn i sinnet.”

”Jag känner mig otroligt lyckligt lottad som får arbeta med ett så framåttänkande och progressivt företag som Palazzani. Maskinerna är fantastiska, robusta, smidiga och mångsidiga, applikationerna kan användas inom alla sektorer. Stödet till Liftech har varit lysande och en stark relation skapats från början.”

”Vi har känt den brittiska marknaden i mer än 30 år, men som på andra europeiska marknader var det också här nödvändigt att stärka vår närvaro genom en distributör som skulle täcka större delen av territoriet både geografiskt och i termer av sektorer”, säger Laura Gasparini, exportförsäljningschef Palazzani.

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×