PACKOUT en revolution inom verktygsförvaring

Published 30/5, 2018 at 12:28

Milwaukee lanserar en revolution inom verktygsförvaring, sortering och transport med det nya modulbaserade förvaringssystemet PACKOUT.

PACKOUT är ett extremt mångsidigt och slitstarkt förvaringssystem med ett helt nytt fastsättningssystem som gör det möjligt att stapla och fästa lådor, sortimentboxar och väskor i olika storlekar.

”Vårt mål här på Milwaukee är att alltid kunna erbjuda ”Heavy Duty”-produkter som våra kunder efterfrågar. Med lanseringen av det modulbaserade förvaringssystemet PACKOUT höjer vi ribban ytterligare”, säger Pia Nielsen, Accessories Trade Product Manager för Norden, på Milwaukee.

”I princip alla modulbaserade förvaringssystem på marknaden idag är begränsade till ett specifikt mått eller en lådstorlek som begränsar anpassningsmöjligheterna. PACKOUT ändrar spelreglerna eftersom systemet gör det möjligt att stapla och fästa lådor, sortimentboxar och väskor av olika storlekar”, säger Pia.

Den lättanvända fastsättningsmekanismen ger användarna friheten att snabbt stapla och fästa PACKOUT verktygslådor, sortimentboxar och verktygsväskor av olika storlekar i olika kombinationer som passar deras behov. Förvaringssystemet PACKOUT omfattar 8 produkter – 3 verktygslådor, 2 sortimentboxar och 3 verktygsväskor.

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×