Nyheter från Palazzani och ScandKran

Published 1/9, 2023 at 14:28

Palazzani ställde som vanligt ut på APEX i juni. APEX 2023-utställningen. Den italienska tillverkare visade flera nyheter som TZX 250, TSJ 35.1 och XTJ 52+.

En intressant nyhet var en av de nya funktionerna, den 250 kg hydrauliska vinschen på Spider TZX 250. Denna Spider kan arbeta upp till 25 meter i höjd, prestandan är utmärkt då den låga vikten säkerställer maximal prestanda. Teleskopbommen i aluminium med två ledade och teleskopiska sektioner tillåter obegränsad drift med två personer ombord. Stabiliseringen är dubbel: bred och smal, snabb och enkel. Utrustad med icke-markerande spår, är den idealisk för trädgårdsarbete och underhållsarbeten utomhus och inomhus.

En annan nyhet är TSJ 35.1 i ECO-version som har varit mycket framgångsrik på grund av elmotoriseringen. TSJ 35.1 Spider är en smal och kompakt lyftplattform, både i förflyttning och placering och fungerar med enkla och direkta rörelser, utan bakre och övre belastningar. Tack vare sin teleskopiska sektionsbom och den längsta fasta ledade jibben i sortimentet tillåter den upp till 15 meters räckvidd och en höjd på 35 meter. Strukturen är robust och ger stabilitet och komfort i korgen och snabba förflyttningar även i branta sluttningar. Det är den bästa lösningen för uthyrning, perfekt för restaureringsarbeten. Slutligen var även jätten i Palazzani-serien närvarande, XTJ 52+ med 980 kg vinsch.

Ragno XTJ 52+ erbjuder ett exceptionellt arbetsdiagram, snabba och exakta rörelser upp till 52 meters höjd. Det digitala systemet justerar räckvidden automatiskt, beroende på stabilisering och belastning (120/230/400 kg), vilket alltid tillåter 660° rotation, vilket gör den extremt enkel att använda. Det är den bästa lösningen för uthyrning, idealisk för anläggningsarbeten, exteriört och inre underhållsarbete och restaurering.

I Sverige säljs Palazzani av företaget ScandKran och några av nyheterna från Palazzani finns säkert med bland de produkter man kommer att visa på svenska mässan Expolift i september.

www.scandkran.se

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×