Nya Magni TH 7.10 med högst lastkapacitet i TH-serien

Published 23/5 at 10:47

Resultatet av en ny design av TH 6.10-modellen gör att nya TH 7.10 erbjuder ett förbättrat lastdiagram och en häpnadsväckande lyftkapacitet, ökad med 1 ton.

7.10s prestanda representerar en tydlig uppgradering jämfört med den tidigare modellen, eftersom den kan lyfta sin maximala last på 7 ton upp till 8,5 m som är en ökning med hela 16 %. Den klarar att nå sin maximala höjd på 9,5 m med en last på 6 ton vilket i sig är en ökning med 20%. Den lyfter dessutom 2,5 ton horisontellt med en räckvidd på 5,9 m.

Liksom varianterna 15 och 19 meter kommer denna TH-modell även att finnas tillgänglig i bas- och premiumversioner. I premiumversion har modellen en kraftfullare Deutz-motor på 75 kW och luftkonditionering och radio som standard.

 

En hytt helt omdesignad för förarkomfort

Liksom hela TH 2024-serien är TH 7.10 utrustad med den nya hytten som gjorde sin debut på RTH-serien under 2023. Designad för att möta alla förarens behov, ger den oöverträffad, klassens bästa komfort, säkerhet och bekvämlighet.

 

Nytt inbyggt Magni Combi Touch System (MCTS) styrsystem

Den inbyggda programvaran MCTS, som nås via pekskärmen, har genomgått en grundlig grafisk uppfräschning och erbjuder en ännu smidigare och trevligare användarupplevelse, med navigering med hjälp av ikoner. Operatören har nu en ny menyskärm som ger tillgång till de olika funktionerna, med nya funktioner såsom dedikerade förinställningar: tre nya förinställningar, från de mest exakta till de mest reaktiva, för att optimera prestandan i förhållande till det redskap som används.

Det finns en ytterligare förbättring i lastdiagramskärmen, som tillåter två olika visningslägen: Standard, visar alla belastningsband och Dynamisk som visar det tillgängliga arbetsområdet i förhållande till den last som lyfts.

Med marknadslanseringen av denna nya maskin tar Magni TH ytterligare ett steg framåt i utvecklingen av högpresterande, pålitliga lösningar inom lyftvärlden, med förbättringar inte bara i effektivitet utan även i säkerhet och komfort.

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×