Ny energi, nya vänner och nya tankar

Published 31/5, 2022 at 14:26

Vilka härliga dagar vi fick i Båstad. Många nya ansikten som var roligt att träffa och även gamla vänner som det var alldeles för länge sedan vi sågs. Vissa hade jag pratat med via Teams flera gånger de senaste två åren och andra var helt nya.

Vi hade vädret med oss så vi fick se Båstad och hela anläggningen i dess fantastiska färger och dofter så här på våren. Konferensanläggningen var riktigt fin och väl anpassad för våra behov. Vi kunde njuta av god mat, dryck, service och varandras sällskap.

Våra dagar tillsammans bjöd på en väldigt intressant minimässa där våra partner hade dukat upp med deras nyheter samt berättade om hur deras företag ser på hållbarhet. Vi hade inspirerande föreläsare med ämnen som Sila snacket, Hållbara bränslen och lite avslutning med trollkonstens mysterier.

Medlemsföretagen bidrog med flera kortare presentationer med direkt koppling till den verksamhet vi bedriver så som Urstigning ur korg från Liftutskottet, Brott mot företag samt presentation av det nya Hållbarhetsutskottet.

Kansliet presenterade verksamheten och de så viktiga utskotten som driver en stor del av branschens utveckling. De hade även en spännande premiärvisning av föreningens hemsida som snart ska lanseras.

Däremellan var det mycket surr, skratt och en riktigt uppsluppen stämning som vittnade om glädjen att träffas efter den långa vinterns restriktioner, mörker och kyla.

Styrelsen tar nu vid och fortsätter arbetet med att sätta Rentalföretagen på kartan, hitta fler sätt att skapa medlemsnytta samt fördjupa samarbetet med våra partner ytterligare.

Vi ser gärna fler engagerade medlemmar i våra utskott och på våra medlemsmöten. Ta kontakt med oss med dina idéer så ser vi var det kan leda oss.

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×