Nu kommer Byggmässan i Göteborg

Published 26/4 at 14:51

Nu är det snart dags för byggmässan i Göteborg igen. Mässan ställdes in 2021 på grund av pandemin men den 26-27 april blir det av på Prioritet Serneke Arena i Göteborg. I nuläget är 140 utställare bokade.

Sedan Byggmässan startades i Malmö 2011 har det varit ett väletablerat koncept med ett starkt nätverk i bygg- och anläggningsbranschen. Eftersom Byggmässan i Göteborg går vartannat år välkomnas besökarna tillbaka 2023. Mässan arrangeras av Easyfairs som erbjuder en bred mässportfölj och det finns goda möjligheter för Byggmässans nätverk att träffas på någon av de andra systermässor, som Fastighetsmässan eller Elmässan.

På Byggmässan kommer det presenteras ett rikt innehåll kring fokusområdena Digitalisering, Hållbarhet och Kompetensförsörjning.

Man hoppas på kvalitativa möten, seminarier och utbildningar som kommer att uppfylla mötesplatsen. Byggmässan är helt kostnadsfri att besöka och ett perfekt tillfälle att uppdatera sig om nyheter i branschen och få en riktigt bra start på våren med sina kollegor.

 

Vad händer på Byggmässan?

Förutom själva mässan med alla utställare så arrangeras även en rad föreläsningar. Några exempel är Sila Snacket med Charlie Klang. Charlie Klang är verksamhetsutvecklare på Sila Snacket och kommer att belysa det viktiga ämnet – social hållbarhet i Byggbranchen. Peter Green från White Arkitekter talar på Byggmässan samt Eddy Bengtsson som berättar om att våga gå sin egen väg. Elaine Eksvärd kommer till mässan och håller seminarium med en inkluderingsworkshop. Sandra Mobaraki berättar om digitalisering i byggbranschen. Komikern Jan Bylund kommer att vara moderator. Tor Borg redogör för sin syn på hur djup nedgången och lågkonjunkturen kan bli. Detta är bara några exempel på event och föreläsningar som kommer att äga rum på byggmässan. Några exempel på företag som ställer ut på mässan är: Ahlsell Bygg, Byggbasen Sverige, Bygglet, Carlsson & Co, Cramo, Derome, El-Björn, Fieldly, Infobric, Lambertsson, Layher, Projeob, Smartlift, Ställning.se, Ställningsprodukter.se, Work System och många flera.

www.bygg-goteborg.se

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×