Möt sommaren på liftmässa i franska Beaune

Published 26/4 at 15:34

2023 har blivit lite av accessutrustningens år framförallt med tanke på att flera mässor arrangeras inom området i Europa.

På annan plats i tidningen berättar vi om mässorna IRE (International Rental Exhibition) och APEX i Maastrich i juni och vår egen mässa Expolift i september i Stockholm. Men i år arrangeras även en liknande mässa i Beaune, Frankrike, kallad JDL Expo. Beaune ligger mellan städerna Dijon och Lyon. Om man kommer från Sverige når man enklast Beaune med flyg till Paris och snabbtåget TGV från Gare de Lyon i Paris som tar en timme och 45 minuter. Reser man från Lyon och norrut tar resan en timme. JDL Expo arrangeras 21-23 juni.

JDL Expo har arrangerats av JDL Group hela 12 gånger och mässan är årlig. Man uppskattar att för årets upplaga av mässan att ungefär 200 utställare och omkring 20000 besökare deltar under de tre dagarna. I runda slängar kommer över 1000 produkter att ställas ut. Merparten av världens tillverkare och leverantörer av olika typer av accessutrustning som liftar, minikranar, ställningar, lyfthjälpmedel kommer att ställa ut. Några exempel på kända namn är: Dingli, Genie, Grove, Hinowa, Hoeflon, Jekko, JLG, LGMG, Liebherr, Maeda, Nifty Lift, Oli & Steel, Ruthmann, Sinoboom, Skyjack, Tadano, Terex, Uplifter, Versalift, XCMG och Zoomlion samt många flera.

En helt klart intressant mässa att besöka det är bara tidpunkten som är lite olycklig för oss svenska då den arrangeras midsommarveckan. Dock har trakten runt Beaune mycket att bjuda på avseende natur, gastronomi och vin.

www.jdlexpo.com

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×