Milwaukee M18 FUEL avloppsrensare

Published 10/10, 2018 at 11:44

Tidigare i år lanserade Milwaukee två nya handhållna M18 FUEL avloppsrensare. Nu lanseras nästa stora genombrott för professionella avloppsrensare som visar att Milwaukee menar allvar även inom denna bransch.

Nya M18 FUEL SWITCH PACK med separerat trumsystem är den första avloppsrensningslösningen som kombinerar fördelarna hos tvådelade maskiner och trumbaserade maskiner för att skapa en mångsidig och portabel maskin.

Denna unika nya lösning är lätt att transportera tack vare en integrerad ryggsäcksdel, gör det enkelt för användaren att byta och sammankoppla trummor och ger maximal kraft för rensning upp till 30 meter ner i avloppsröret.

Den modulära konstruktionen av M18 FUEL SWITCH PACK har en ryggsäckssele för enkel transport till tak, dränering, krypgrundsutrymmen eller städning. Den verktygsfria trumanslutningen gör det enkelt att byta kabelstorlekar eller sammankoppla ytterligare en trumma för en total kabellängd på upp till 30 meter. SWITCH PACK trummorna är helkapslade för bästa möjliga skydd och smutshantering.

M18 FUEL-systemet kombinerar tre exklusiva innovationer – en kolborstfri POWERSTATE motor, ett REDLITHIUM-ION-batteri och REDLINK PLUS-elektronik. Den kolborstfria POWERSTATE-motorn levererar samma effekt som ett nätdrivet system i ett bärbart paket för krävande rensning av avloppsledningar upp till 100 mm i diameter.

REDLINK PLUS-elektronik ger förbättrad kontroll med en integrerad trumbroms som stoppar maskinen inom tre sekunder. En stor halksäker fotpedal säkerställer att användaren alltid har full kontroll, även på våta ytor.

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×