MCS Hyrsystem erbjuder kundanpassningar

Published 1/9, 2023 at 14:27

MCS Hyrsystem erbjuder nu möjligheten för kunder att skapa egna anpassningar i sina uthyrningssystem med målet att underlätta viktiga arbetsprocesser.

”Tidigare behövde företag ibland göra en avvägning mellan att investera i ett system byggt specifikt för deras processer jämfört med ett färdigutvecklat system med ett gränssnitt och en version för alla. Nu kan rentalföretag istället snabbt och enkelt skräddarsy sitt befintliga system för att passa just deras behov”, säger Malin Finlay-Söderberg, Account Manager på MCS. ”Våra kunder har kunnat dela med sig av sin kunskap och samarbetat för att skapa lösningar som även passar andra uthyrningsföretag genom att föreslå ändringar och finjusteringar av programvaran med hjälp av verktyget MCS Samverkan i vår kundklubb. Det hjälper oss ytterligare att arbeta i partnerskap med våra kunder för att göra programvaran ännu bättre.”

Med funktionerna MCS Kundanpassningar och Smarta Varningar kan kunder få koll på specifika processflöden för att se att viktiga steg inte missas, eller använda pop up-varningar för händelser som avviker från det föredragna arbetsflödet.

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×