Komatsu presenterar tre nya elektriska minigrävare på Intermat 2024

Published 23/5 at 09:33

Komatsu, en ledande global tillverkare av bygg- och gruvutrustning, presenterar tre nya elektriska minigrävare på Intermat 2024, den internationella mässan för bygg och infrastruktur.

De nya modellerna, PC20E, PC26E och PC33E, komplett med nya hyttspecifikationer, är särskilt inriktade på den europeiska marknaden och erbjuder kunder en hållbar och kraftfull lösning för olika grävningsuppgifter.

”Komatsu är engagerad i att utveckla innovativa och hållbara teknologier som möter våra kunders föränderliga behov”, sa Emanuele Viel, Gruppchef för Utility-linjen på Komatsu Europe. ”De nya elektriska minigrävarna är ett bevis på detta löpande åtagande och erbjuder drift utan utsläpp utan att kompromissa med prestanda. Komatsu har satt ett ambitiöst mål att bli koldioxidneutrala år 2050, vilket innebär att nästan eliminera CO2-utsläpp inte bara från våra egna anläggningar och från användningen av våra produkter, utan också från kundernas platser. Komatsu strävar efter att tillgodose våra kunders behov genom att introducera en mångsidig uppsättning elektrifierade entreprenadmaskiner.”

www.sodhaak.se

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×