Hydroscand lanserar sugslang för slitande material

Published 1/9, 2022 at 15:29

Hydroscands nya arbetsslang Amber 1467-48 är en så kallad hållbar sugslang som är lämpad för torrsugning för slitande material såsom sand, grus och sten.

Slangen har en innertub av extra slitstarkt naturgummi, och är lätt, smidig och ergonomisk med längre livslängd, enligt Hydroscand. ”Denna arbetsslang är flexibel men framför allt hållbar vilket reducerar antalet slangbyten”, säger Oskar Wilhelms, försäljningsansvarig för industrislang Hydroscand. ”Slangen kan med fördel användas som arbetsslang av exempelvis saneringsfirmor, som torrsuger mycket slitande material. En stor fördel är att den kommer i en mängd olika dimensioner.”

Slangen har två kopparflätor som gör att den går att jorda. Detta eliminerar statisk elektricitet som kan resultera i gnistbildning och brännmärken, vilket försvagar slangen.

Sugslangen finns i ett utbud av dimensioner på 51-254 mm. Slangarna i dimension 51 mm och 63 mm är i 40-meters längder, alla övriga är i 12-meters längder. Amber går att använda med Disaflow-kopplingsserie, som finns tillgängliga i Hydroscands sortiment. För att få räckvidd kopplas sugslangen ihop med transportslang.

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×