Hydroscand förvärvar Pathel Industrie

Published 30/12, 2022 at 10:47

Hydroscand Frankrike tecknar ett avtal om att förvärva 100 procent av aktierna i Pathel Industrie SAS, med dotterbolag i Frankrike, Storbritannien och Spanien. Pathel Industrie har sitt huvudkontor i Lyon, Frankrike.

Pathel grundades 1975 och erbjuder lösningar för industrislang och kopplingar. Via sitt dotterbolag Clarel erbjuder företaget expertis och tjänster för produktion och montering av slang, utbildning samt produktkunskap på nio olika platser i Frankrike. ”Genom detta förvärv erhåller Hydroscand Group ett välskött, kundfokuserat bolag med en god lönsamhet som ger oss en marknadsledande position i Frankrike”, säger Frida Norrbom Sams, koncernchef Hydroscand Group. ”Vi ser fram emot att få fortsätta att utveckla och expandera verksamheten tillsammans med Pathels ledningsgrupp.”

”Vi är glada över att fortsätta vår resa tillsammans med Hydroscand Group”, säger Gregory Emir, vd Pathel. ”Hydroscand Group har haft en imponerande tillväxt och vi är övertygade om att båda parter kommer att tillföra både kunskap och expertis till vår gemensamma framtid. Det ska bli spännande att ta del av alla nya och värdefulla synergier till nytta för både befintliga och framtida kunder.”

Hydroscand Group kommer att överta fullständigt ägande och transaktionen förväntas vara genomförd i slutet av 2022.

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×