Historiskt med första fysiska branschmötet för nya branschföreningen Rentalföretagen

Published 17/9, 2021 at 14:28

Lagom till att den här tidningen publiceras lyfts restriktionerna runt pandemin och vaccinationsprogrammet fortsätter.

Livet börjar att återgå till det normala. Men smittspridningen upphör inte när restriktionerna hävs, det måste vi komma ihåg. Allt fler återvänder till sina vanliga arbetsplatser efter nästan två år på hemmakontoret. De digitala mötesplatserna minska i antal och vi börjar alltmer men försiktigt att mötas fysiskt igen. Att restriktionerna nu hävts är väldigt positivt för olika sammankomster. Exempelvis kan nya föreningen Rentalföretagen fullt ut hålla sitt första riktiga stormöte den 14 oktober i Norrköping. Mötet hålls på Elite Grand Hotel. Det här kommer att bli ett historiskt möte och intresset är stort. Dels är höstmötet det första fysiska mötet på väldigt länge och dels det första fysiska mötet för nya Rentalföretagen. Jag hoppas att du är anmäld, om inte kan det bli svårt att få plats då sista anmälningsdag var 13 september.

Höstmötet kommer att ha ett späckat program och många anmälda anländer redan på kvällen den 13 oktober för att vara på plats när mötet drar igång på morgonen den 14:e. 

Kortfattat innehåller programmet den 14 oktober registrering och mingel mellan 09.00-10.00. Klockan 10.00 börjar mötet med välkomnande och information om nuläget och samgåendet. Från klockan 11.00 blir det information om nya hemsidan, hur föreningen kommunicerar med medlemmar och marknaden samt grupparbeten. Det blir lunch mellan 12.30 till 13.30 och sedan står branschfrågor på agendan samt presentationer från föreningens arbetsgrupper. Efter en halvtimmes fika kl 15.30 fortsätter dagen fram till kl 17.00 med en inspirationsföreläsning där föreläsaren är hemlig.

Sedan blir det tid för egna aktiviteter fram till kl 19.00 då det bjuds på välkomstdrink med påföljande gemensam middag. Den 14 oktober blir en historisk dag på många sätt och vis för den nya branschföreningen Rentalföretagen som är en sammanslagning av branschföreningarna Hyreskedjan och Swedish Rental Association. Hoppas vi ses där! 

 

 

Jan Hermansson, Redaktör
jan.hermansson@svenskrental.se

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×