Haulotte Battery Care även på vertikal mastliftar

Published 5/7 at 13:33

Haulotte inför nu sin batterivårdsenhet, Battery Care, på vertikala master.

Haulotte Activ'Energy Management-systemet finns redan på PULSEO-generationen av arbetsplattformar, SIGMA16-modellerna och Optimum8-saxliftarna och numera alltså även  på Haulotte vertikala master.

 

Haulotte förbättrar sitt STAR-sortiment

STAR6, STAR6 Picking, STAR8S och STAR10 (STAR13, STAR13 Picking, STAR20 och STAR26J i Nordamerika) vertikala master är nu utrustade med den exklusiva tekniken Haulotte Activ’Energy Management.

Alla STAR-modeller har nu in en smart CAN-bussladdare som övervakar olika laddningsparametrar och anpassar laddningskurvan enligt tillverkarna av blybatterier. De inbyggd underhållsprogrammen är avsvalningscykel, utjämningsfas eller återhämtningscykel för djupa urladdningar, garanterar förbättrad batteriprestanda och livslängd.

För att minska batteribyten och underhållskostnader kan STAR-serien utrustas med ett centraliserat vattenpåfyllningssystem. Ett nätverk av slangar gör att alla batterier kan fyllas på samtidigt när vattennivåsensorn upptäcker brist på vatten. Operationen utförs antingen manuellt eller automatiskt, beroende på kundens behov. AUTO-underhållspaketet är standard i STAR 10-konfigurationen.

www.haulotte.se

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×