Haki presenterar flera produktnyheter

Published 1/9, 2023 at 14:35

Haki utvecklar och optimerar kontinuerligt produkter för arbetare på tillfälliga arbetsplatser.

Målsättningen är att utveckla komponenter med lång livslängd och som är lätta att återvinna. Deras nya produkter är även kompatibla med äldre system. En av Hakis senaste nyheter är en vidareutveckling av deras trapplöp. Den uppdaterade versionen av 1 m trapplöpet är 25 procent lättare, och följer stegkonfiguration och höjd från övriga trapplöp i det symmetriska trapptornet. Det gör trappan mer ergonomisk att använda. Trapplöpet är typkontrollerat och uppfyller lastklasskraven samt kraven för tillträdesled enligt standard, enligt Haki.

Haki släpper även ett nytt lyftsystem för offshore-projekt, Haki Lyftbalk, som är en tilläggsprodukt till ställning. Den är kompatibel med Haki Universal aluminium S4 och S6 och är främst framtagen för användning i offshore-industrin. Det nya lyftsystemet är CE-märkt i enlighet med kraven från den norska marknaden för oljeindustrin.

Haki presenterar även förstärkta standardhjul. De nya länkrullehjulen till deras rullställningar har tagits fram med leverantör enbart för Haki, uppfyller Hakis krav på bland annat belastning och säkerhet, och är samtidigt mer kostnadseffektiva, enligt Haki.

Slutligen lanserar Haki även en uppdatering av skivan i deras krok- och ramplan. Skivan i glasfiberkomposit, som är av oorganiskt material, är både lättare, har längre hållbarhet och är därmed mer kostnadseffektivt jämfört med den tidigare plywoodskivan, enligt Haki. De nya krok- och ramplanen kommer finns både med och utan lucka och stege.

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×