GENIE med på FORMULA 1 GRAND PRIX i Frankrike

Published 10/10, 2018 at 11:50

Det var 10 år sedan Frankrike var värd för ett Formel 1 Grand Prix-lopp. Men den 24 juni i år hände det igen på Castellet racetrack - den legendariska platsen för första Formel 1-racet på 28 år. För franska uthyrningsföretaget FRECHE var det ett uppenbart tillfälle att delta när ett kamerateam behövde en lift för att kunna filma loppet. Man letade efter spektakulär utsikt och plats från en höjd över 40 m. Valet föll på en Genie Z-135/70 artikulerande bomlift. Med detta nya perspektiv kunde TV-tittare över hela världen titta på hela loppet närbild.

Liften valdes för sin maximala arbetshöjd på 43,15 m och 21,26 m med maximal horisontell utsträckning och maximalt uppehållsavstånd på 23 m. Genie Z -135/70 artikulerande bomlift passade perfekt för produktionsteamets behov. Liften är en idealisk åtkomstlösning för byggnation och industriella tillämpningar. Genie Z-135/70 ger fördelar med bland annat Genie XChassis-designen som kombinerar ett kompakt fotavtryck med utmärkt arbetsstabilitet. Dess teleskopiska Genie Jib-Extend, som teleskopar från 3,66 till 6,10 m med en vertikal rotation på 110 grader, ger den extra flexibilitet som krävs för att få tillgång till svåra områden. Dess fyrhjulsdrift är också anpassad för att hantera tuffa markförhållanden och dess elektro-proportionella kontroller ökar drivhastigheten hos enheten.

Uthyraren FRECHE grundades 1966 och är ett familjeägt uthyrningsföretag. Dess nyckelvärden fokuserar på kvaliteten på sin utrustning, ett vänligt tillvägagångssätt och öppenheten i sina tjänster. För att stödja behoven hos kunder som arbetar inom offentliga byggnads- och industrisektorer är sitt team med 180 anställda, som arbetar från 19 platser i södra Frankrike engagerade i att stödja kundernas behov med en flotta av 3 500 maskiner som kan levereras snabbt och servas i fält om det behövs. 

www.freche-location.fr 

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×