Festools roadshower 2022

Published 31/5, 2022 at 14:09

I mitten av maj drog Festool ut på en veckas roadshow i Sverige. Med en fullastad lastbil besökte man fem av Festools svenska återförsäljare i Lund, Göteborg, Örebro och på två ställen i Stockholm.

Lastbilen var i princip lastad med alla Festools produkter inklusive den nya batteridrivna kap-/gersågen KSC 60 samt de batteridrivna dammsugarna som har leveransstart i september 2022.

Det blev många livedemonstrationer och besökarna gavs goda möjligheter för egna tester av maskinerna. Festool arrangerade också tävlingar, bjöd på mat och dryck och så fanns naturligtvis många attraktiva produkterbjudanden. Matias Petrén på Festool berättar för tidningen att satsningen slog mycket väl ut och var rikligt besökt på alla platser man besökte. ”Det blev en jättelyckad satsning och jag hoppas besökarna är lika nöjda som vi. Det är definitivt min känsla. Vi kom våra användare riktigt nära och så hade vi dessutom tur med vädret. Vi hade även sett till att ha riktigt gott om egen personal på turnén också så våra kunder fick den bästa servicen”, berättar Matias Petrén som är Marketing Specialist på Festool Sverige.

Den som missade roadshowen i maj har möjlighet att uppleva den sista veckan i augusti. Då drar Festool ut igen och genomför en ny roadshow. Vilka städer och återförsäljare man kommer att besöka då går att läsa på www.festool.se/roadshow.

www.festool.se

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×