Första ZATO Predator i Sverige

Published 11/5, 2009

Det italienska varumärket ZATO för demoleringsverktyg och skrotsaxar är relativt nytt för den svenska marknaden. Sedan en tid tillbaka är Amas Svenska AB återförsäljare för varumärket. ZATO har lång erfarenhet från tillverkning av hydrauliska verktyg för återvinning och rivning.

“Vad som utmärker ZATO är att erfarenheten inte bara kommer från grävmaskinsutrustning utan de har skaffat sig ett stort kunnande inom hela återvinnings- och demoleringsbranschen efter flera års teknisk forskning och undersökning i alla områden. Alla produkter är byggda av kvalitetsmaterial och designade för svåra och krävande uppgifter”, säger Magnus Eriksson på Amas Svenska AB.
För en tid sedan lanserade ZATO ett nytt verktyg, ZATO Predator. Nya ZATO Predator är mer än ett vanligt arbetsredskap säger Magnus. Det är en betongpulveriserare som möter alla specifika behov och erbjuder goda prestanda. Förutom betongpulveriserare tillverkar ZATO även stålsaxar och stålkvarnar. Några av fördelarna med ZATO Predator är att den har en mycket kraftig konstruktion förenat med stor käftöppning och stor klipp- och krosskraft. Verktyget har 360° hydraulisk rotation, cylindern är centrerad och skyddad från yttre påverkan. Verktyget är försett med accelerationsventil och tänderna är utbytbara. Krossningsytan i käften är ovanligt väl tilltagen. ZATO Predator finns i modeller för bärare mellan 10 till 50 ton. Nyligen förvärvade Rivcenter AB en ZATO Predator G40, som är den första i Sverige av den här modellen.
www.amas-svenska.se

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×