Etablerar sig i Norrbotten och Västerbotten

Published 1/9, 2022 at 14:28

Från och med Augusti 2022, inleder Bobcat Sverige AB och Nordkust Maskin AB ett samarbete för att representera Bobcat i området från Umeå till Kiruna. Nordkust Maskin kommer erbjuda Bobcats fulla produktsortiment samt även tillhandahålla reservdelar och service.

Bobcat Sveriges VD Johan Bursell: ”Vi gläder oss åt att kunna börja ett samarbete med Nordkust Maskin för att representera Bobcat i norra Sverige. Genom vårt samarbete kommer vi stärka Bobcats närvaro i området och kunna erbjuda ännu bättre service och support till nuvarande och blivande kunder. Vi är övertygade att Nordkust Maskin är rätt partner för oss, och tillsammans kommer vi kunna erbjuda samma unika Bobcat upplevelse som kunder i sydligare delar av landet kommit att lita på.”

”Vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda hela sortimentet med markvibratorer, kompaktlastare, skidsteers, hjullastare, grävmaskiner samt stela teleskoplastare och roterande teleskoplastare upp till 40m. Etableringen sker i Nordkust Maskins lokaler på Betongvägen 42 i Luleå där vi kommer lagerhålla maskiner men den huvudsakliga försäljningen sker ute hos våra kunder”, säger Johan Gustafsson, ägare till Nordkust Maskin.

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×