EMS odlar mustascher på sina redskap

Published 19/4, 2022 at 07:31

Den svenska generalagenten av Takeuchi, Hyundai och Daemo, EMS stöttar Mustaschkampen och Prostatacancerförbundet. Detta gör man i samband med att man lanserar sitt egna redskapsprogram.

”Vi stöttar kampen genom att donera 100 kronor av intäkterna från varje sålt redskap under perioden 2 juni till och med november 2022”, berättar Gunilla Hellström som är Marknadskoordinator på EMSG Sverige AB.

Dessutom kommer man under Svenska Maskinmässan att auktionera ut en skopa ur det nya redskapsprogrammet och hela behållningen kommer att gå till Mustaschkampen. Det handlar om en 400 liters planeringsskopa med S45-fäste. Skopan är dekorerad med en elegant blå mustasch.

EMS nya redskapsprogram består av svensk-tillverkade kvalitetsredskap i Hardox/Borox stål med färganpassning till Takeuchi respektive Hyundai. I sortimentet finns just nu skopor och redskap anpassade för maskiner mellan 1–30 ton och redskapsstorlekarna S30–S80. Fler redskapstyper är på väg och inom kort kommer även gallerskopor att kunna erbjudas. Mer information om EMS egna redskapsprogram finns på EMS hemsida.

EMS erbjuder högkvalitativa entreprenadmaskiner från välkända Takeuchi och Hyundai. Maskinerna utrustas och kundanpassas med redskap och tillbehör från många olika leverantörer. Förutom tre egna fullserviceanläggningar i Stockholm, Göteborg och Sundsvall erbjuder EMS ett rikstäckande nätverk av återförsäljare och servicelämnare.

Fredagen den 1 april genomförde EMS ett kundevent vid sina lokaler i Sollentuna där man bjudit in en mängd kunder. Man visade en rad nyheter som exempelvis de nya hjulgrävarna från Hyundai som kunderna fick provköra. Man passade naturligtvis på att visa det nya verktygsprogrammet. Arrangemanget blev väldigt lyckat och lockade många besökare.

”EMS ställer ut på Maskinmässan på Solvalla 2-4 juni med en 2000 kvadratmeter stor monter med ren maskinglädje”, säger Gunilla. Man återfinns i monter Ö:26 och visar alla sina nyheter från Hyundai och Takeuchi. Besökare kan även prova sin styrka i en kraftmätningsmaskin och varje hel timme bli underhållen av komiker-duon Ivan & Lacki.

www.ems.se

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×