Elva modeller från Sinoboom på Conexpo

Published 26/4 at 15:40

Sinoboom North America visar upp elva modeller inom accessutrustning på Conexpo-Con/Agg 2023, inklusive elektriska saxliftar, vertikala mastliftar, RT-saxliftar, och ledade och teleskopiska bomliftar.

Det finns fyra teleskopiska bomliftsmodeller från Sinoboom Plus-serien, som erbjuder en maximal plattformskapacitet på cirka 453 kg. På mässan visas både diesel- och elektriska versioner av 26 meters TB860J Plus och 20 meters TB660J Plus, som är oscillerande, har hydraulisk plattformsnivellering och har tre joysticks som ger kontroll över alla lyft-, teleskop- och rotationsoperationer. En 7-tums skärm tillåter statuskontroll och feldiagnos. De elektriska ledade bomliftarna AB460EJ är utformade för att fungera i trånga utrymmen, med en smal kropp på cirka 173 cm. Batterierna ger lång drifttid, och med noll utsläpp och tyst drift är den lämpad för både inomhus- och utomhusuppgifter, enligt Sinoboom.

Fem saxliftar ingår i sortimentet: en diesel-RT-modell och elektriska saxliftar inklusive en ”heavy-duty”-version. 4389RD har en plattformshöjd på cirka 13 meter, en lyftkapacitet på cirka 680 kg, en tvåvägs förlängningsbar plattform och 50 procent lutning. Den är byggd för terrängprestanda med vidvinkellutning och nivellering av stödbenen. 4655E Plus är en heavy duty-saxlift med en plattformshöjd på cirka 13 meter inomhus och 8 meter utomhus, cirka 350 kg lyftkapacitet och 20 procent lutning. Tre andra elektriska saxliftar ansluter till sortimentet: 1932ME (cirka 5 meter) erbjuder en plattformskapacitet på cirka 230 kg och 25 procent lutning; 2732E har en plattformshöjd på cirka 8 meter och en lyftkapacitet på cirka 250; och 4047E har en plattformshöjd på cirka 11,8 meter inomhus och 9 meter utomhus och en kapacitet på cirka 320 kg. I likhet med alla Sinoboom-saxliftar har de en stötfångande skena, lyftöppningar för gaffeltruck, och kontrollboxar.

Den vertikala mastliften ML270EJ är lämpad för användning i smala utrymmen och har en plattformshöjd på cirka 8,3 meter och maximal horisontell räckvidd på cirka 3,3 meter. Andra funktioner inkluderar ett rörligt skyddssystem för gropar och en integrerad bom som kan demonteras. Hela Sinoboom-serien har behandlats med en elektroforetisk primer som skyddar mot korrosion.

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×