Congrid med fler än 10 000 aktiva användare

Published 31/5, 2022 at 14:56

Congrid grundades redan 2013 av två byggplatschefer och är idag med sin användarvänliga och heltäckande lösning marknadsledande i Finland när det kommer till kvalitet och säkerhet.

Lösningen kan användas i alla delar av byggprocessen i både online- och offlineläge. Kunderna hittas brett inom branschen som tex byggentreprenad, besiktning, teknisk konsultation, projektledning, fastighetsutveckling och underentreprenad.

”Congrid ger mig en bättre överblick i projekten och det blir lättare att  följa uppdragen samt hålla ordning på handlingarna. Med planritningar och foton blir det lättare  för alla inblandade att se var bristerna är”, säger Krister Myckelberg, Etablerad Metodspecialist på WSP Management.

Congrid ställde ut på mässn Nordbygg i april och i montern delade Andrej Silverörn, Försäljningschef på Congrid samt hans kollegor med sig av sin kunskap kring hur kvalitet- och säkerhetsprocesser kan förenkla det dagliga arbetet i byggprojekten. Vidare presenterades nyskapande och färgstarka nyheter som tillkommit sedan förra mässan och besökarna kunde själva upptäcka programvaran.

”I nästan ett decennium har vi varit med och digitaliserat hundratals företag gällande säkerhet- och kvalitetsprocesser, vilket innebär att vi kan bidra med enorm kunskap inom det här området som få kan matcha”, säger Congrids försäljningschef, Andrej Silverörn i ett uttalande.

Congrids mjukvara både förenklar och effektiviserar hela den tidigare manuella processen kring säkerhet och kvalitet. Genom 2D ritningar tillgängliga direkt i mobilen eller datorn, kan man lätt både markera och upptäckta felaktigheter samt beskriva föreslagna åtgärder under byggprojekten. Då samtliga i projektet såsom byggplatschefer, projektledare, företagsledning och kunder kan följa byggprojekten i realtid online, ökas effektiviteten avsevärt och dokumentationen utvecklas per automatik, istället för att i bästa fall hanteras i efterhand i projekten.

”Våra kunder uppskattar den ökade transparensen i processerna vilket leder till mindre missförstånd och snabbare ledtider”, säger Andrej. Han fortsätter, ”Vår framgång bygger på att vårt verktyg utvecklats tillsammans med våra kunder och att vi verkligen förstår deras ”pain points”. Jämfört med liknande verktyg är vi det företag som kombinerar både kvalitet och säkerhet i en och samma lösning tillsammans med BIM 3D. Dessutom stöttar vi våra kunder hela vägen i projekten.”

www.congrid.se

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×