CMC återvänder till de fysiska mässarrangemangen

Published 19/4, 2022 at 07:43

2022 markerar äntligen återkomsten av fysiska evenemang och möten ansikte mot ansikte mellan aktörerna inom liftbranschen. Den första av dessa var IAPA Awards 2022, det mest prestigefyllda mötesplatsen på området, som hölls i London den 10 mars på Millennium Gloucester Hotel London Kensington.

Eftersom CMC alltid var fokuserad på att ta vara på dessa möjligheter för att stärka sin positionering och marknadsnärvaro, valde CMC att delta i evenemanget som huvudsponsor. Alessandro Mastrogiacomo, CMCs exportförsäljningsdirektör, förklarar: ”Sponsringen av IAPA Awards tillåter oss att visa vår relevans i Storbritannien, en av våra huvudmarknader. Under de senaste 3 åren har vi befäst vår position i Storbritannien, och även tack vare CMC UK, vårt nya dotterbolag, förväntar vi oss att fortsätta växa under hela 2022”.

I maj ställer man på Vertikal Days i Petersborough, England som arrangeras 11 – 12 maj. För andra gången i rad har CMC blivit utvald av Ipaf, den internationella föreningen för säker användning av motordriven accessutrustning. Man kommer att ställa ut nya CMC S18F MY 2022 på sin monter, vilket förstärker kopplingen mellan säkerhet och CMC.

Från Storbritannien bär det av till Norge. I Lillestrøm från 11 till 14 maj kommer CMC, tillsammans med sin återförsäljare i Norge, att delta i den 17:e upplagan av Vei Og Anlegg. Detta kommer att vara en viktig möjlighet för CMC att öka exponeringen i Norge där CMCs produkter vinner allt större marknadsandelar. Detsamma kan sägas om Tyskland, där det har skett en markant ökning av orderingången tack vare det tyska dotterbolaget CMC ARBEITSBÜHNEN. CMC kommer att delta i tyska mässan Born To Lift i Würzburg den 24 och 25 maj. Sedan har CMC bekräftat sitt deltagande i det viktigaste europeiska evenemanget för hela sektorn för anläggningsmaskiner och utrustning, BAUMA 2022, som kommer att äga rum igen i München från 24 till 30 oktober.

CMC kommer dessutom att vara platinasponsor den 26 maj för IPAF ANCH'IO, det italienska huvudevenemanget för föreningen som främjar säker användning av eldriven accessutrustning i världen och som CMC är en av grundarna av. Engagemanget tillsammans med IPAF kommer att fortsätta med CMCs deltagande som både utställare och eventsponsor på Europlatform 2022 i Rom den 15 september. Slutligen, efter den europeiska Bauma, kommer CMCs sista mässuppdrag för 2022 att vara i Kina, på Bauma China, ett evenemang som kommer att äga rum i den vackra miljön i SNIEC kongresscenter från 22 till 25 november. CMC ställer ut med tillsammans med sin kinesiska återförsäljare High Boom Lift.

www.cmclift.com

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×