オークリー ゴーグル セリーヌアウトレット コーチ財布 FENDI財布 グッチアウトレット
Atiklar från Professionell Demolering
  Professionell Demolering Professional Demolition International

 

Innehåll

•  Hem / nyheter
•  Ledare
•  Senaste numret
   Senaste numret som PDF

•  Rivning
       Branschinfo
•  Håltagning
       Branschinfo
•  Återvinning
•  Övrig utrustning
•  Mässor
       Mässkalender

•  Om PDWorld
•  Prenumerera
•  Kontakt
•  Media info
•  Länkar

Sök

AAAA logo

FacebookTwitter

   

Hem / Nyheter

Brokk vs världens starkaste man
2014-09-19
I början av april i år kämpade en Brokk 100 mot världens starkaste man, Brian Shaw. Mötesplatsen var National Geographics TV-kanal på bästa sändningstid. Programmet ingick i TV-serien “Showdown of the unbeatables.
läs mer...

Husqvarnas nya kundcenter i Göteborg
2014-09-19
Husqvarna stärker sin service och försäljning i göteborgsregionen genom sitt nya kundservicecenter. Invigningen som hölls den 22 maj lockade många kunder. Arne Holgersson var på plats för PDs räkning.
läs mer...

Atlas Copco lanserar ny belysningsmast med inbyggd generator
2014-09-19
Belysningsmast QLT H50 är en kompakt och pålitlig belysningsmast med inbyggd generator. Med fyra metallhalogenlampor om vardera 1000 Watt och en bränsletank som räcker för 60 timmars drift så överträffas förväntningarna vad gäller ljus och prestanda.
läs mer...

Två nya högkapacitetsmodeller utvecklade för byggbranschen
2014-09-19
Tillsammans med ledande återförsäljare har RenluftsTeknik framgångsrikt lanserat OxySan 600™ och OxySan 2000™ under 2014, två luftrensare med revolutionerande luftreningsegenskaper för yrkesbruk. De två nya modellerna har 50 % högre kapacitet och kompletterar därför dagens sortiment av joniseringsaggregat vilka alla rensar luften från hälsofarliga mikropartiklar, neutralisera starka lukter och mögel genom jonisering.
läs mer...

Dia Proff Norge lanserar Tytecker
2014-09-19
Norska företaget Dia Proff har blivit återförsäljare för najningsmaskinen Tytecker. Tytecker bygger på en innovativ princip där man med metallklips binder samman armering.
läs mer...

Nästa steg i en ny generation konkrossar från Sandvik Construction
2014-09-19
På Conexpo lanserade Sandvik Construction CH540 konkross – den senaste modellen i CH500-serien. Den nya konkrossen CH540, och den större CH550-modellen (lanserad under 2013), kan konfigureras för alla möjliga applikationer. De är perfekta för en kross-anläggning som behöver öka produktionskapaciteten, ta bort flaskhalsar i produktionen, minska driftskostnaderna och/eller förbättra kvaliteten på slutprodukten.
läs mer...

Åkerströms Björbo AB tar steget in i Tyskland
2014-09-19
Nu inleder Åkerströms Björbo AB ytterligare ett samarbete med en distributör i Europa. Ett samarbetsavtal har i dagarna tecknats mellan Åkerströms Björbo AB och TRL Funksysteme GmbH i Tyskland. Avtalet innebär att TRL Funksysteme GmbH blir Åkerströms tyska distributör av radiostyrning för industriella och mobila marknaden.
läs mer...

Nyheter ifrån Barracuda!
2014-09-19
Barracuda Slipmaskiner flyttar delar av tillverkningen samt slutmonteringen av slipmaskinerna till Mariestad. I samband med detta fördjupas samarbetet mellan Barracuda och den svenska representanten EnvaTech vad gäller produktutveckling av slipmaskinsprogrammet.
läs mer...

Nya kompakta och mångsidiga golvslipar från Husqvarna
2014-09-19
Lagom till mässan DEMCON lanserar Husqvarna en serie nya golvslipar. Den nya serien består av tre modeller som är lätta att använda och transportera. De är mycket kompakta och mångsidiga och erbjuder en flexibel och hopfällbar ram för enkel transport.
läs mer...

App från Volvo Construction Equipment
2014-09-19
Volvo Construction Equipment Sales Region EMEA (Europe – Middle East – Africa) lanserade nyligen en app som ger kunderna direkt och enkel åtkomst till hela lagret av begagnad Volvo-utrustning i regionen via sin Apple smartphone eller surfplatta.
läs mer...

EU godkände samgåendet mellan SSAB och Rautaruukki Corporation
2014-09-19
SSAB AB (publ) (“SSAB”) har erhållit erforderligt konkurrensgodkännande från Europeiska kommissionen för samgåendet mellan SSAB och Rautaruukki Corporation (“Rautaruukki”).
läs mer...

Slagkraftiga Nyheter
2014-06-26
Det händer alltid något nytt inom sektorn hydraulhammare, verktyget som bör räknas som det äldsta och kanske mest pålitliga rivningsverktyget som det alltid kommer att finnas användning för. Men medan ju större ofta anses vara bättre visar det sig att små förbättringar kan vara väl så anmärkningsvärt. Jim Parsons rapporter för Professionell Demolering.
läs mer...

Grävmaskinsektor går in i energisparläge
2014-06-26
Sektorn för rivningsutrustade grävmaskiner är ganska tyst för närvarande. Inte mycket nytt på horisonten. De flesta produktlanseringar ägde rum tidigare på Intermat och Bauma. Det verkar som om den breda massan av tillverkare tar en paus, vilket gör de få introduktioner trots allt sker blir desto mer intressanta. PDs Andrei Bushmarin har granskat de senaste produkterna.
läs mer...

Luftrenaren Oxysan 2000 har fått en lillebror
2014-06-26
Jonisering är en extremt effektiv teknik för att rena luft från damm, rök och dålig lukt.
läs mer...

Anaconda laddar upp med ny grovsikt
2014-06-26
Smidig sortering med hög kapacitet, robust utförande och enkel betjäning.
läs mer...

Bättre kapprestanda för aluminium och mjuka metaller TYROLIT PREMIUM ALU 1,2 MM
2014-06-26
En förutsättning för kapning av icke-järnmetall är att verktyget har en god skärpa. TYROLIT har därför tagit fram en ny visco-plastic bindning speciellt anpassad för aluminium och icke järnhaltiga metaller.
läs mer...

Största semi-mobila skrotsaxen klipper hela bilar
2014-06-26
Den nya SQUALO 3000T är en bjässe med rejäl kapacitet. Med en maskinvikt på 95 ton är det den klart största saxen som tillverkats av italienska Ing Bonfiglioli.
läs mer...

Små och stora nyheter från Tyrolit
2014-06-26
TYROLIT PREMIUM LONGLIFE är en högpresterande lamellrondell för stål som erbjuder exceptionell avverkningsförmåga och livslängd. En rondell PREMIUM LONGLIFE klarar en avverkning på mer än 4000g vilket öppnar upp en helt ny dimension. Tack vare en nyutvecklad naturfiberduk får rondellen dessutom bra flexibilitet och anpassar sig perfekt till arbetsytan för bästa slipresultat.
läs mer...

Produktnytt från Lundaman Instrument
2014-06-26
Med en lastvåg från Lundman Instrument och Visma/SPCS affärssystem kan företagets administration effektiviseras. Maskinisterna i hjullastarna behöver inte sortera och dokumentera vågsedlar som sedan lämnas in till kontoret.
läs mer...

Världens största siktskopa för grävare och lastmaskin
2014-06-26
BVR siktskopor är idealiska för att sortera bygg- och rivningsavfall, stenblandad jord, fyllnadsmassor och bergmaterial med mera. Lika användbar inom entreprenad, grönyta som rivning, sanering och återvinning. Har en stabil konstruktion för att klara även tunga applikationer.
läs mer...


« föregående artiklar Artikel 21 till 40 av 1042 fler artiklar »

 

   

PDi TV

PDWorld

 

 
| © Copyright PDWorld 2001 - 2012 | info@pdworld.com | Ansvarig utgivare: SCOP AB, PDWorld/PD | Built on Blueline Design Administration Office |