オークリー ゴーグル セリーヌアウトレット コーチ財布 FENDI財布 グッチアウトレット
Atiklar från Professionell Demolering
  Professionell Demolering Professional Demolition International

 

Innehåll

•  Hem / nyheter
•  Ledare
•  Senaste numret
   Senaste numret som PDF

•  Rivning
       Branschinfo
•  Håltagning
       Branschinfo
•  Återvinning
•  Övrig utrustning
•  Mässor
       Mässkalender

•  Om PDWorld
•  Prenumerera
•  Kontakt
•  Media info
•  Länkar

Sök

AAAA logo

FacebookTwitter

   

Hem / NyheterAnnons

Största semi-mobila skrotsaxen klipper hela bilar
2014-06-26
Den nya SQUALO 3000T är en bjässe med rejäl kapacitet. Med en maskinvikt på 95 ton är det den klart största saxen som tillverkats av italienska Ing Bonfiglioli.
läs mer...

Små och stora nyheter från Tyrolit
2014-06-26
TYROLIT PREMIUM LONGLIFE är en högpresterande lamellrondell för stål som erbjuder exceptionell avverkningsförmåga och livslängd. En rondell PREMIUM LONGLIFE klarar en avverkning på mer än 4000g vilket öppnar upp en helt ny dimension. Tack vare en nyutvecklad naturfiberduk får rondellen dessutom bra flexibilitet och anpassar sig perfekt till arbetsytan för bästa slipresultat.
läs mer...

Produktnytt från Lundaman Instrument
2014-06-26
Med en lastvåg från Lundman Instrument och Visma/SPCS affärssystem kan företagets administration effektiviseras. Maskinisterna i hjullastarna behöver inte sortera och dokumentera vågsedlar som sedan lämnas in till kontoret.
läs mer...

Världens största siktskopa för grävare och lastmaskin
2014-06-26
BVR siktskopor är idealiska för att sortera bygg- och rivningsavfall, stenblandad jord, fyllnadsmassor och bergmaterial med mera. Lika användbar inom entreprenad, grönyta som rivning, sanering och återvinning. Har en stabil konstruktion för att klara även tunga applikationer.
läs mer...

Åkerströms Björbo lanserar nya medlemmar i Era-familjen
2014-06-26
Den nya serien produkter tillhör familjen Remotus, radiostyrning för säkerhetskritiska industriella och mobila applikationer och kännetecknas med robusthet, flexibilitet, tillförlitlighet, gedigen svensk design och god ergonomi.
läs mer...

Husqvarna lanserar DC 6000 - en ny effektiv och högpresterande stofthanterare
2014-06-26
Med DC 6000, stärker Husqvarna ytterligare sin position inom golvsektorn. Den nya stofthanteraren har en avancerad cyklonteknik som möjliggör konstant högt luftflöde och hög produktivitet samtidigt som det blir mindre damm kvar på golvet.
läs mer...

Volvo går ut hårt med uppdaterade hjul- och bandburna kompaktlastare i C-serien
2014-06-26
Volvo Construction Equipments utbud av högpresterande kompaktlastare i C-serien – som finns i en rad olika varianter som t.ex. den hjulburna MC115C och den bandburna MCT125C och MCT145C – har uppdaterats med ett urval av efterlängtade funktioner.
läs mer...

Effektivare slipning med konisk bakplatta
2014-06-26
Att kontinuerligt vidareutveckla och optimera sina verktyg är grundläggande för TYROLIT.
läs mer...

Bobcat lanserar hybridgrävare
2014-06-26
Bobcat lanserar nu en nyutvecklad hybridminigrävare som blir ett smart och miljövänligt alternativ på arbetsplatsen. Under transport till och från arbetsplatsen körs maskinen med dieseldrift.
läs mer...

Nyhet från Messersi
2014-06-26
Enligt Carlsson & Co som är svenska återförsäljare för de italienska minidumprarna Messersi är tillverkaren marknadsledare på minidumprar i Europa. Messersi kommer nu med nyheten Messersi TCH R 800.
läs mer...

Hur kommer Sanktionsavgifter att påverka dig som betonghåltagare och rivare?
2014-06-26
Arbetsmiljöverkets nya Sanktionsavgiftssystem kritiseras för att komma slå hårt mot landets företagare. Men syftet är att skapa en säkrare arbetsplats med konkurrens på lika villkor som en positiv effekt. Det är ett högre pris att betala om någon skadas allvarligt eller än värre förolyckas på en arbetsplats.
läs mer...

Verksamheten igång på Swecons nya anläggning i Eskilstuna
2014-06-26
Med Swecons nya anläggning alldeles intill Volvo Construction Equipments kundcenter i Brunnsta utanför Eskilstuna samlas allt Volvokunnande på en plats. Sedan november förra året är Swecon på plats i det nya huvudkontoret och i december drog verksamheten igång i den anslutande utrustningsverkstaden.
läs mer...

Maskintillbehör i Grums är ny återförsäljare för Chicago Pneumatic utrustning
2014-06-26
Maskintillbehör i Grums är sedan april 2014 auktoriserad återförsäljare och servicepartner av Chicago Pneumatic-utrustning. Fokus ligger till en början inom grävmaskinsmonterad hydraulisk utrustning och handhållen hydraulisk utrustning.
läs mer...

Bobcat utökar
2014-06-26

läs mer...

Bokningsläget DEMCON 2014
2014-04-01
Bokningsläget inför mässan DEMCON ser bra ut och inget tyder på att landets leverantörer till rivnings- och håltagningsbranschen drar i handbromsen under 2014.
läs mer...

I renlighetens tjänst
2014-04-01
Förra året var ett intensivt år ifråga om nya produkter för hantering av betongdamm- och slam samt rening av luft. Detta gör att årets tema inte innehåller så många nyheter som lanserats 2014. Men det finns ett undantag.
läs mer...

Tre nya hjullastare
2014-04-01
De nya Hjullastarna L150H, L180H och L220H från Volvo Construction Equipment är lämpade för ett brett spektrum av användningar – från upplagslastning, slagg-, timmer- och blockhantering till återvinning, tunnelarbeten och utvinning.
läs mer...

Små, stora och mitt-emellan från Atlas
2014-04-01
Återförsäljaren Andersen Contractor AB introducerar tre nya modeller på 16, 25 respektive 95 ton. Atlas Maschinen GmbH fortsätter utveckla sitt maskinprogram med flera modeller av materialhanterare. Alla är utrustade med Steg 4i dieselmotorer.
läs mer...

Revolutionerande luftrening nu även för byggbranschen
2014-04-01
Nu lanseras en innovation inom luftrening på byggarbetsplatsen. OxySan som genom joniseringsteknik “blåser bort” och klumpar ihop de farliga partiklarna istället för suga in och fånga upp dom i filter.
läs mer...

Några viktiga fakta om OxySan
2014-04-01
OxySan 2000™ används på två sätt: • Max joniseringsnivå för att snabbt få bort luftföroreningar, starka lukter eller sporer ur ett kraftigt nedsmutsad lokal. • En lägre och kontinuerlig joniseringsgrad för att förbättra arbetsmiljön så man slipper dammig eller förorenad luft samt öka jonnivån till frisk uteluft.
läs mer...


« föregående artiklar Artikel 21 till 40 av 1026 fler artiklar »

 

   

PDi TV

PDWorld

 

 
| © Copyright PDWorld 2001 - 2012 | info@pdworld.com | Ansvarig utgivare: SCOP AB, PDWorld/PD | Built on Blueline Design Administration Office |