オークリー ゴーグル セリーヌアウトレット コーチ財布 FENDI財布 グッチアウトレット
Atiklar från Professionell Demolering
  Professionell Demolering Professional Demolition International

 

Innehåll

•  Hem / nyheter
•  Ledare
•  Senaste numret
   Senaste numret som PDF

•  Rivning
       Branschinfo
•  Håltagning
       Branschinfo
•  Återvinning
•  Övrig utrustning
•  Mässor
       Mässkalender

•  Om PDWorld
•  Prenumerera
•  Kontakt
•  Media info
•  Länkar

Sök

AAAA logo

FacebookTwitter

   

Hem / NyheterWOC 2015

De osjungna hjältarna
2015-05-18
Trots hydraulhammarnas betydelse i bygg- och rivningsprojekt är det inte alltid de får den positiva uppmärksamhet de förtjänar. Tillverkarna gör dock sitt bästa för att ändra på detta. PDs Jim Parsons redogör för nya modeller på marknaden.
läs mer...

Nu kommer kompaktarna
2015-05-18
Små kompakta maskiner som kompaktlastare, minigrävare, dumprar och numera även teleskoplastare har ökat i användning inom sektorn rivning under det senaste decenniet.
läs mer...

Oöverträffad produktivitet med Volvo EC380E HR och EC480E HR
2015-05-18
Den senaste generationen grävmaskiner från Volvo Construction Equipment, med extra räckvidd och motorer som motsvarar Steg IV, kombinerar optimal hållbarhet och säkerhet för maximal lönsamhet i alla rivningsprojekt.
läs mer...

Midhage lanserar Zenesis 3-D torrkapklingor
2015-05-18
Jack Midhage AB lanserar nu en ny generation diamantklingor baserad på den patenterade Zenesis-teknologin. Det är diamantklingor med positionerade diamanter där diamantkornen har positionerats ut i ett tredimensionellt mönster för att på så vis få ut mesta möjliga av varje korn – en vidareutveckling av den vanliga positioneringstekniken.
läs mer...

JAB visar styrka
2015-05-18
Efter ett års test hos svenska maskinentreprenörer lanserar NTC AB nu det breda programmet av demoleringsverktyg från koreanska JAB. Det sker på årets MaskinExpo, den 28-30 maj.
läs mer...

Nya materialhanterare från Sennebogen
2015-05-18
Nu lanseras nästa generation timmerhanteringsmaskiner i form av nya 735 E- serien. Det är en kompakt och robust Pick & carry-maskin, som kombinerar högprestanda med låg bränsleförbrukning och miljövänliga motorer, samt en bekväm och säker arbetsmiljö.
läs mer...

CASE lanserar ny serie av bandgrävare, D-serien!
2015-05-18
CASE introducerade sin nya serie av stora bandgrävare på Intermat 2015, D-serien. Den nya serien avser fyra nya modeller mellan 25 – 40 ton och ersätter den tidigare så populära C-serien. De nya bandgrävarna har en ny motor som uppfyller Steg IV och med minskad bränsleförbrukning.
läs mer...

Wacker Neuson uppdaterar de bensindrivna golv-/asfaltsågarna och minskar HAV
2015-05-18
Bensindrivna golv-/afaltssågar från Wacker Neuson uppdateras och erbjuder nu ytterligare fördelar för användare och företag. Hand-arm-vibrationer (HAV) kunde minskas ännu mer, vilket gör det möjligt att arbeta längre tid utan att bli trött. Dessutom utmärker sig de högvärdiga maskinerna genom sin prestanda och livslängd.
läs mer...

En Siktskopa med justerbar fraktion
2015-05-18
Simex nya revolutionerande Siktskopa VSE30 har justerbar slutfraktion. Genom ett helt nytt patenterat system kan användaren justera slutfraktionen direkt från förarkabinen utan stillestånd.
läs mer...

Batteridriven kompaktlastare perfekt för inomhusjobb
2015-05-18
Den lika smidiga som miljövänliga kompaktlastaren Sherpa 100 Eco är batteridriven och därför perfekt för inomhusjobben. Broby Maskin AB visar maskinens många fördelar på MaskinExpo, som hålls på STOXA den 28-30 maj.
läs mer...

En STOR nyhet från Sila
2015-05-18
SILA 5000A2 är med sin kapacitet på 4200 m3/h framtagen för att rena luften i stora rum och hantera stora mängder damm. Maskinen är utrustad med två stycken HEPA-H13 filter på totalt 26,86 m2 satta på höjden.
läs mer...

Nya industrisugare från Kärcher
2015-05-18
För att möta tillverkningsindustrins krav på mobila industriella sugenheter som kan hantera industriavfall från bl. a. metaller lanserar Kärcher tre nya industrisugare; IVR- serien för finare partiklar, IVR-L-modeller för spån och vätskor samt IVR-B-modellerna som är konstruerade för kontinuerlig drift. Alla modellerna är utrustade med kraftfulla turbiner för att generera ett högt luftflöde och ett högt undertryck men med låg ljudvolym.
läs mer...

Nya kompakta vattenkanoner ger effektiv dammbekämpning
2015-05-18
Den svenska vattenkanontillverkaren Duztech AB lanserar på årets MaskinExpo en ny typ av vattenkanoner för dammbindning.
läs mer...

Högre produktivitet
2015-05-18
På MaskinExpo, den 28-30 maj, visar Atlas Copco vad LED-teknik och specialoptik betyder för event- och byggbranschen. Nya ljustornet QLB 60 är både kompakt och kostnadsbesparande. Atlas Copco QLB 60 har fyra LED-lampor på 350 watt vardera.
läs mer...

Steelwrist inför Datatag stöldskydd på tiltrotatorer
2015-05-18
Steelwrist har sedan 2012 med lanseringen av säkra snabbfästen med framaxellås haft ledartröjan på teknikområdet beträffande personskydd kring grävmaskiner. Steelwrist framaxellås är fortfarande det enda fästet på marknaden som fungerar på alla typer av grävmaskiner. Nu breddar företaget fokus på säkerhet till att även omfatta stöldskydd och inför Datatag märkning på Steelwrist tiltrotatorer.
läs mer...

OP system fick priset ”Dealer of the Year” igen!
2015-05-18
Vid en högtidlig ceremoni på Sennebogens Dealer Meeting i Straubing, den 23 mars fick OP system ab äran att ta emot priset Dealer of the Year 2014 ”Best business development”, ett pris för bästa försäljning och affärsutveckling bland alla åter försäljare i världen.
läs mer...

Aquajet rekryterar extern VD
2015-05-18
Familjeföretaget Aquajet i Holsbybrunn har rekryterat en extern vd, Roger Simonsson.
läs mer...

OP gruppen köper Doppstadts finska generalagent
2015-05-18
För ca ett år sedan förvärvades Doppstadt Danmark A/S, som numera heter OP system a/s. Detta var första steget i OP gruppens omfattande expansion i Norden och Baltikum. Den 31 mars 2015 köpte Olofsson- Persson AB (OP gruppen) det finska bolaget Jasto Oy som ett nästa steg.
läs mer...

Välbesökt Maskiniadagarna 2015
2015-05-18
Maskinia har anordnat Maskiniadagar på sin anläggning under ett flertal år nu och 2015 var inget undantag. Besökarna kunde fritt vandra omkring på gården för att se och provköra både nya och begagnade maskiner.
läs mer...

Hilti utsett till Sveriges bästa arbetsplats – för andra året i rad!
2015-05-18
Internationella organisationsutvecklingsföretaget Great Place to Work Institute har korat Sveriges Bästa Arbetsplatser 2015 på Berns salonger i Stockholm. Hilti Svenska AB fick för andra året i rad motta priset som bästa arbetsplats och företagets VD Aksel Ringvold fick frågan om varför man vunnit priset en andra gång.
läs mer...


Artikel 1 till 20 av 1086 fler artiklar »

 

   

PDi TV

PDWorld

 

 
| © Copyright PDWorld 2001 - 2012 | info@pdworld.com | Ansvarig utgivare: SCOP AB, PDWorld/PD | Built on Blueline Design Administration Office |