オークリー ゴーグル セリーヌアウトレット コーチ財布 FENDI財布 グッチアウトレット
Atiklar från Professionell Demolering
  Professionell Demolering Professional Demolition International

 

Innehåll

•  Hem / nyheter
•  Ledare
•  Senaste numret
   Senaste numret som PDF

•  Rivning
       Branschinfo
•  Håltagning
       Branschinfo
•  Återvinning
•  Övrig utrustning
•  Mässor
       Mässkalender

•  Om PDWorld
•  Prenumerera
•  Kontakt
•  Media info
•  Länkar

Sök

AAAA logo

FacebookTwitter

   

Hem / Nyheter

Hård konkurrens i rivningsbranschen
2014-12-15
PDs rivningsspecial låter några entreprenörer berätta om hur de upplever tillgången på jobb och hur konkurrenssituationen sett ut under 2014 och vad de tror om framtiden.
läs mer...

Det Svenska Demoleringspriset 2014
2014-12-15
Vartannat år, i samband med att branschmässan DEMCON, delas även Det Svenska Demoleringspriset ut. Priset instiftades 2012 och delades i år ut för andra gången. Priset delas ut av tidningen Professionell Demolering i samarbete med branschföreningarna Håltagningsentreprenörerna och Riv- & Saneringsentreprenörerna inom Sveriges Byggindustrier.
läs mer...

SKROTSAXAR SOM GÅR ATT LITA PÅ
2014-12-15
Med allt hårdare miljölagar och återvinningskrav i både Sverige och utomlands blir det allt viktigare och lönsammare för rivningsbranschen att ta vara på så mycket järn och skrot som möjligt på arbetsplatserna.
läs mer...

Konserthuset i Örebro rivs med Husqvarna DXR 310
2014-12-15
Stora delar av det gamla Konserthuset i Örebro ska rivas och byggas om till ett nytt och modernt konserthus. GUJA AB har fått uppdraget att riva det gamla Konserthuset i Örebro inför ombyggnationen. Rivningsarbetet utförs med Husqvarnas fjärrstyrda rivningsrobot DXR 310.
läs mer...

Säkrare rivning med DXR 310
2014-12-15
Förra hösten lyckades det brasilianska företaget Furacon, var specialitet är kapning, borrning och lättare rivning, med att riva en 45 meter hög skorsten av tegel och betong på ett säkert och effektivt sätt.
läs mer...

KONSTNÄRLIGA SNITT
2014-12-15
Husqvarnas maskiner är inte bara till hjälp på byggarbetsplatser.
läs mer...

Polar Flex is- och snösmältningsmattor
2014-12-15
Polar Flex Norway AS lanserade under 2013 flexibla frostfria vatten- och avloppsslangar som mottagits mycket väl i Norge. Hjälpmedlet blev snabbt populärt på norska byggarbetsplatser. Nu går man vidare med att lansera Polar Flex is- och snösmältningsmattor.
läs mer...

Beprövade stålsaxar i ny design
2014-12-15
Återförsäljaren Andersen Contractor AB lanserar en ny generation stålsaxar. Tillverkaren Trevi Benne har tagit fram en ny design på sina effektiva verktyg för att klippa skrot, med flera förbättringar jämfört med den tidigare typen. Trevi Benne stålsaxar är sedan länge mycket populära inom demolering och skrotbranschen.
läs mer...

Ny HB hydraulhammare från Volvo
2014-12-15
Med en tjänstevikt på 909 till 6 031 kg, arbetar de 11 hydraulhammarna i Volvos serie HB14 till HB70 tillsammans i perfekt harmoni med Volvos grävmaskiner, från EC140 till EC700 – och levererar konsekvent effekt och brytkraft oavsett vilken arbetsuppgift de ställs inför.
läs mer...

CASE lanserar ny serie för kompakta hjullastare
2014-12-15
Den nya F-serien är designad för att maximera produktiviteten och minimera tiden för service och byte av skopor och andra tillbehör. Den optimala viktfördelningen möjliggör så att de nya kompakta hjullastarna kan lyfta en mycket större last än sin föregångare.
läs mer...

Ny ljuddämpad klinga för blockstenssågar
2014-12-15
De störande och högfrekventa ljud som uppkommer vid användning av diamantklingor härrör i huvudsak från två fenomen: Dels från vibrationer i stambladet och dels från de luftströmmar som bildas runt klingans urtag.
läs mer...

NY NORDISK FÖRSÄLJNINGSCHEF
2014-12-15
TYROLIT Construction & Stone har fått en ny nordisk försäljningschef, Daniel Nilsson.
läs mer...

Nya roller i OP System AB
2014-12-15
Den 1 december 2014 tillträdde Jonas Coltén som ny VD för OP System AB. Han tar över efter Mats Olofsson som istället kommer att ha den övergripande rollen i OP systems omfattande expansion i Skandinavien och Baltikum.
läs mer...

DOOSAN flyttar produktion av maskiner till sin fabrik i Korea
2014-12-15
I ett led att skapa mer konkurrenskraft och en hållbar och lönsam tillväxt har Doosan Infracore tagit beslutet att flytta all produktion av maskiner till sina Koreanska produktionsanläggningar.
läs mer...

Case Rodeo 2014 har avgjorts i Paris
2014-12-15
Den internationella finalen i Case Rodeo 2014 års maskinoperatörs tävling avgjordes den 24-26 oktober. Tävlingen hölls på Case Kundcenter i Monthyon, nära Paris, 42 deltagare från 15 nationer deltog i de fyra momenten som satte förarna på stora prov i skicklighet och precision.
läs mer...

Husqvarnas nya säljande produktspecialist
2014-12-15
Zoran Varga är från och med december säljande produktspecialist för hela Husqvarnas sortiment av golvslipar. Tidigare jobbade Zoran som produktspecialist för golvslipar på Husqvarna.
läs mer...

Det Svenska Demoleringspriset 2014
2014-11-06
Vartannat år, i samband med att branschmässan DEMCON arrangeras, delas även Det Svenska Demoleringspriset ut. Priset instiftades 2012 och delades i år ut för andra gången. Priset delas ut av tidningen Professionell Demolering i samarbete med branschföreningarna Håltagningsentreprenörerna och Riv- & Saneringsentreprenörerna inom Sveriges Byggindustrier.
läs mer...

DEMCON 2014 höll ställningarna
2014-11-06
Den 4-5 september i år genomfördes demoleringsmässan DEMCON för tredje gång vid Infra Mässan, InfraCity i Upplands Väsby norr om Stockholm. Mässan höll stilen även denna gång och blev en uppskattad branschmässa som den har rykte om sig att vara.
läs mer...

Vakuumlödd vajer från Widecut
2014-09-22
Den sydkoreanska diamantvajertillverkaren Widecut introducerar nu en verklig innovation i sin nya vacuumlödda diamantvajer. Widecut själva tror att den nya typen av vajer kommer att bli mycket populär. Företaget kommer att ställa ut sina produkter på DEMCON i september.
läs mer...

Nya läckra demoleringsverktyg på marknaden
2014-09-19
Senaste året har demoleringsbranschen fått se många nya modeller lanseras på marknaden vad gäller hydrauliska demoleringsverktyg undantaget hydraulhammare. PD publicerar här en snabbgenomgång över en del av nyheterna. PDs Andrei Bushmarin rapporterar.
läs mer...


Artikel 1 till 20 av 1042 fler artiklar »

 

   

PDi TV

PDWorld

 

 
| © Copyright PDWorld 2001 - 2012 | info@pdworld.com | Ansvarig utgivare: SCOP AB, PDWorld/PD | Built on Blueline Design Administration Office |