Nya maskiner från Milwaukee

Published 3/5, 2018 at 14:17

Milwaukee® fortsätter att förändra användarnas uppfattningar om batteridriven kapacitet genom att introducera nästa generations M12 FUEL™ borr- och åtdragningslösningar – som återigen höjer ribban för 12V-prestanda.

De helt omgjorda M12 FUEL™ borrskruvdragarna, M12 FUEL™ slagborrmaskinerna och M12 FUEL™ slagskruvdragarna 1/4” fungerar i en rad olika tillämpningar i mycket trånga utrymmen, vilket gör dem de mest kompakta och kapabla 12V-lösningarna i branschen. Den nya slagskruvdragaren är också utrustad med DRIVE CONTROL™ i fyra lägen som ger överlägsen kontroll över hastigheten och effekten och därmed större mångsidighet.

”Milwaukee® revolutionerade marknaden för eldrivna proffsverktyg när med introduktionen av M12™-systemet lade grunden för segmentet av 12V-verktyg för extra trånga utrymmen. “Vi höjde ribban i branschen ytterligare när vi lanserade vårt M12 FUEL™-sortiment för borr- och åtdragningslösningar år 2013, och vi är fortfarande ledande inom lösningar för mycket trånga utrymmen. Sedan dess har vi fortsatt att ligga i framkant med otroliga tekniska framsteg som på ett grundläggande plan har förändrat användarnas förväntningar på batteridrivna verktyg”, säger Tobias Jönsson, produktchef för Norden på Milwaukee.

Join our Newsletter

Free Subscription

PDi TV

Info

×