Ny batteridriven byggdammsugare – med kraftfull 54 V XR FLEXVOLT–teknologi

Published 1/4 at 12:37

Nu kan DEWALT presentera den ultimata lösningen för en dammfri miljö på byggarbetsplatsen.

Nya DEWALT DCV58i6M 54V XR FLEXVOLT är en batteridriven,  supereffektiv  och säkerhetsklassad torr- och våtdammsugare som utvecklats för att komplettera  den nya generationens batteridrivna  54V-verktyg.

För hantverkare  och byggnadsarbetare som utsätts för damm på arbetsplatsen  är det av största vikt att jobba med ett uppsamlingssystem som ger ett bra skydd mot farliga luftburna partiklar. DEWALTs nya batteridrivna  dammsugare  är byggd för att leva upp till EU:s stränga regler och M-klassad, vilket innebär att hela dammsugaren  är tätad och har en garanterad filtrering på minst 99,9 %. Att den dessutom är utrustad med DEWALTs kraftfulla 54 V XR-FLEXVOLT- batteri innebär en helt ny frihet och flexibilitet när det gäller dammuppsamling. Dammsugaren  kan enkelt sättas på och stängas av med en fjärkontroll som medföljer i förpackningen.  Tillsammans  med den borstlösa motorn uppnås klassledande  prestanda och körtid även under mycket krävande arbetsmoment. Nya DCV586M är en innovativ, trygg och smidig lösning som har utvecklats för moderna byggarbetsplatser och professionella användare som framför allt arbetar med kraftfulla, batteridrivna  verktyg och inte vill begränsas av sladdar och krav på nätanslutning.

Konstruktionen är mycket robust vilket gör att dammsugaren  utan problem klarar tuffa miljöer och jobb med mycket gips-, såg- och betongdamm  samt vatten. Sugkraften är högeffektiv och konstant med en dammbehållare som rymmer hela 11 liter och ett unikt dubbelfilter som är tvättbart och lätt att byta. Det finns även ett automatiskt rengöringssystem som förhindrar att filtret blir igensatt och ett varningssystem, som också ingår i M-klassningen. Varningssystemet signalerar om suget av någon anledning blir för lågt, t ex för att något fastnat i slangen. Det gör att man kan vara säker på att inte få damm i lungorna utan kan lita på att dammet faktiskt hamnar där det ska. En viktig säkerhetsfunktion som också överensstämmer med DEWALTs egna strikta kriterier, Perform & Protect, som garanterar en renare och säkrare arbetsmiljö.

Den nya dammsugaren  är kompakt och ergonomiskt  utformad vilket gör den både enkel att flytta runt och lätt att bära och med den 2,5 meter långa slangen är det lätt att komma åt överallt på arbetsplatsen.  För att öka flexibiliteten ytterligare så är DCV586M även fullt kompatibel med DEWALTs stapelbara förvaringslådor  TSTAK för bekväm transport och förvaring. Dessutom är den helt kompatibel med DEWALTs dammutsugningssystem Airlock för snabb och säker hopkoppling  av verktyg och dammsugare.  Självklart fungerar den också tillsammans med DEWALTS samtliga batteridrivna  verktyg i 18V-serien.

www.dewalt.se

Join our Newsletter

Free Subscription

PDi TV

Info

×