Midhage satsar ännu mer på service och bygger stort showroom Göteborg

Published 26/4, 2017 at 14:32

Som en del i Jack Midhage ABs strävan att bli en fullserviceaktör har man valt att anställa Fredrik Foghammar som kundsupport/reparatör.

Fredrik kommer närmast från Jerneviken Maskin AB, där han hade en liknande befattning. Han kommer att finnas på plats hos oss from  8 maj och börjar sin anställning med att bygga upp en serviceverkstaden för maskinreparationer.

“Vi har redan idag en duktig servicetekniker i Solna, tillika Platsansvarig, och med ytterligare en reparationsverkstad i Göteborg kan vi erbjuda våra kunder en ännu snabbare och bättre service”, säger Peter Pettersson, ansvarig för verksamheten i Göteborg.

 

Nytt showroom i Göteborg

Anläggningen i Göteborg håller som bäst på att byggas ut och man kommer bland annat att få en mycket trevlig mötesplats för våra kunder i närområdet.

Midhages tanke är att ha en bra plats där man kan visa upp sina produkter och där kunderna kan sitta ner och ta en fika i väntan på att exempelvis få sina borr omsatta eller sin maskin servad.

Showroomet kommer att visa upp större delen av Midhages sortiment för både betonghåltagning och rental. Inredningen kommer att bli kul och annorlunda.

“Midhages produktsortiment kommer att utökas kraftigt under året och vi behöver en bra plats för att visa upp detta och vi är övertygade om att våra kunder verkligen kommer att gilla den nya lokalen. Invigningen av vårt showroom kommer att bli under sommaren”, avslutar Peter Pettersson.

www.midhage.se

 

Join our Newsletter

Free Subscription

PDi TV

Info

×