Husqvarnas lanserar toppmoderna högtryckstvättar

Published 21/2, 2018 at 11:32

Toppmoderna och vattenbesparande. Nu presenterar Husqvarna en egen serie högtryckstvättar för all slags rengöring utomhus.

De nya modellerna finns i fyra olika storlekar och präglas av nytänkande kring både funktion och användarvänlighet. En högtryckstvätt är det perfekta redskapet för att städa upp och göra snyggt utomhus. Den gör det både enkelt och effektivt att rengöra allt från uteplatsen och terrassen till trädgårdsmöbler, ytterväggar och till och med cykeln eller husvagnen.

Nu lanserar Husqvarna fyra serier med toppmoderna högtryckstvättar. Högtryckstvättarna drivs med el utan direkta utsläpp och är konstruerade för att inte slösa på onödigt mycket vatten. Genom att hitta rätt balans mellan vattentryck och vattenvolym har man lyckats optimera vattenåtgången men ändå behålla den bästa rengöringsprestandan. Det innebär att det går åt 80% mindre vatten när man använder de nya högtryckstvättarna jämfört med en vanlig trädgårdsslang.

Alla högtryckstvättar levereras med extra lång slang - upp till 15 m - vilket gör det lättare att nå och göra rent på olika platser i trädgården. För att undvika att den trasslar sig är den dessutom ansluten med en smart vridkoppling som svänger och följer slangens rörelser. Högtryckstvättarna är också försedda med en speciell snabbkoppling ”Quick Connect” som gör att det går smidigt och snabbt att byta och bara ”klicka” i olika rengöringstillbehör.

Join our Newsletter

Free Subscription

PDi TV

Info

×