Gullringsbo egendomar tar anläggningsbolaget till Stockholm

Published 21/2, 2018 at 11:22

Gullringsbo Egendomars dotterbolag Anläggningsbolaget i Sverige AB (Anlab) expanderar nu till Stockholm. Gullringsbo är sedan tidigare majoritetsägare i det Göteborgsbaserade anläggningsbolaget Torslanda Entreprenad och i Skåne bedrivs anläggningsverksamhet inom koncernens byggbolag MVB.

Gullringsbo Egendomar har en ambition att samtliga dotterbolag ska vara verksamma i de tre storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Skåne. Torslanda Entreprenad har bedrivit anläggningsverksamhet i Göteborg med omnejd sedan mitten av 1960-talet. Som ett led i ambitionen om att finnas i de tre regionerna startas nu Anläggningsbolaget (Anlab) med Egill Gislason, tidigare platschef på Torslanda Entreprenad, som regionchef.

“Gullringsbos röda tråd är att dotterbolagen ska finnas i det tre storstadsregionerna. I och med att vi nu utökar anläggningsverksamheten till Stockholmsområdet tar vi ett steg i rätt riktning även inom denna bransch. Egill har visat framfötterna och varit framgångsrik på Torslanda Entreprenad så det är med stor tillförsikt vi startar detta”, säger Sture Kullman, ordförande i Anläggningsbolaget i Sverige AB (Anlab).

“Att få flytta till Stockholm och starta upp en ny verksamhet här känns som en fantastisk möjlighet, både för mig personligen men även för bolaget. Det högtryck som råder i branschen nu kommer ge oss en bra skjuts och jag är optimistisk inför Anläggningsbolagets utveckling”, säger Egill Gislason, regionchef Anläggningsbolaget i Sverige AB (Anlab).

 

Join our Newsletter

Free Subscription

PDi TV

Info

×