76 MSEK order

Published 17/12, 2018 at 16:20

Alimak Group mottar order för bygghissar med ett ordervärde på cirka 76 MSEK, som del av ett volymprogram med amerikanska hyresbolaget Bigge Crane and Rigging Co.

Ordern inkluderar konfigurerade bygghissar för den amerikanska marknaden för att stötta Bigges expansionsplaner och kommer att levereras under 2019.

”Bigge är en av USAs ledande företag för projekttjänster och har varit en lång och värdefull kund till Alimak. Alimak Group avyttrade sin amerikanska hyresverksamhet till Bigge under 2016 och jag är glad över att fortsätta vårt framgångsrika partnerskap med dem i Amerika och över att se den fortsatta efterfrågan på Alimak Group’s marknadsledande vertikala transportlösningar för byggsektorn”, säger Tormod Gunleiksrud, vd Alimak Group.

”Vi fortsätter att se tillväxt inom vår hyresverksamhet för hissar. Vi hänför denna tillväxt till en stark konjunktur, ett kvalitetserbjudande lett av våra branschledande team inom försäljning, drift och service och en ökning i marknadsandelar. Vi är hängivna till att stötta våra kunder samtidigt som vi expanderar till nya marknader. För att driva på denna tillväxt har vi lagt en stor order för bygghissar som ska levereras under 2019”, säger Weston Settlemier, vd och koncernchef Bigge.

Join our Newsletter

Free Subscription

PDi TV

Info

×